NATO'ya koştular: Yetişin! Türkiye paketleyecek!

Bekir Bozdağ'ın darbeci FETÖ elemanlarını 'paketlemek bizim vazifemizdir' sözünün ardından, Yunanistan'da panik havası yaşanıyor. Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, konuyla ilgili Avrupa Birliği ve NATO’ya bilgi vereceğini belirtti.

NATO'ya koştular: Yetişin! Türkiye paketleyecek!
NATO'ya koştular: Yetişin! Türkiye paketleyecek!
GİRİŞ 07.06.2018 01:02 GÜNCELLEME 07.06.2018 01:03
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Salamis Storm 2018 uluslararası tatbikatı sırasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos, "Meslektaşlarımı, Türkiye'de 2 Yunan askerinin, uluslararası hukukun her türlü kuralları ihlal edilerek, yasadışı olarak tutukluluk hallerinin devam ettiği konusunda bilgilendireceğim. Türkiye Başbakanının, her türlü ahlaki değerleri ve uluslararası savaş hukuk normlarını çiğneyerek, yabancı bir ülkede, NATO çerçevesinde müttefiki olan bir ülkede, 18 aylık dava sürecinden sonra iade edilmemesi kararı çıkan Türk askerlerini kaçırma planları ile ilgili dünkü açıklamaları konusunda da bilgi vereceğim. Bunu yarın Avrupa Birliği ve NATO çerçevesinde de yapacağım" diye konuştu.

Kammenos, "Müttefik ülke fiilen ittifakın başka bir ülkesinde yasadışı bir askeri operasyon başlattığını açıklıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

BOZDAĞ, "ONLARI PAKETLEYİP GETİRMEK BİZİM VAZİFEMİZDİR" DEMİŞTİ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 8 FETÖ'cü darbeci askerin tahliye kararına ilişkin dün ''Ne yaparlarsa yapsınlar, o darbeci, FETÖ'cü askerleri bulmak, onları paketleyip Türkiye'ye getirmek bizim vazifemizdir. Nereye giderlerse gitsinler enselerinde olacağız. Eninde sonunda yakalayacağız'' açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklama üzerine, Yunan Kamu Düzeni Bakanlığı’nda peş peşe toplantılar yapılmıştı.

YORUMLAR 51
  • Dadaştan 5 yıl önce Şikayet Et
    Pantos ‘u paketleyelim
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    infaz daha iy bence. biz infaz edelim yunan paketlesin
    Cevapla
  • Paket Servisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ordan paketleyemezseniz, nerden paketleyemezseniz? Yunanistana saldirmayin, Adam *bul yolunu paketle* diyor. Yolu Sen bulacaksin. Yunanistan bir AB uyesi, burasi unutulmasin! AB nin diger ulkeleri iade etti mi? Birakin AB yi, Arnavutluk dahi kafa tutuyor ve siz oraya yardim yapiyorsunuz! Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu!
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç konuşturmaya gerek yok .Arkalarındaki güç te belli .Paketlemeyle falan uğraşılacağına görüldükleri yerde infaz edilmeliler .Bunu fazlasıyla hakettiler...
    Cevapla
  • Paket 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da paketleyin. Paket biraz ağır olacak ama olsun taşırız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan'dan Murat Kurum'a övgü dolu sözler
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'