Yıldırım: Türk askeri 30 km derinlikte konuşlandı

Başbakan Binali Yıldırım, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, Türk askerinin Kandil Dağı'na yönelik operasyonuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Yıldırım: Türk askeri 30 km derinlikte konuşlandı
Yıldırım: Türk askeri 30 km derinlikte konuşlandı
GİRİŞ 08.06.2018 22:32 GÜNCELLEME 09.06.2018 01:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

MECLİS BAŞKANLIĞI'NA ADAY OLUR MU?

 

Şu anda biz bunları düşünecek durumda değiliz. Bir yandan Cumhurbaşkanımız bir yandan biz fellik fellik memleketin her köşesini dolaşıyoruz. Şu ana kadar 22 ilde vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Günümüz Ramazan’ın bereketiyle dolu dolu geçiyor. Seçimleri aradan çıkaralım, yeni meclis oluşsun Cumhurbaşkanı seçimi belli olsun memleketin işleri sahipsiz kalmaz. Bir çözüm bulunur bir şekilde.

22 bitti 16 mitingimiz var. Bunlara Ankara, İstanbul ve İzmir dahil değil. Özellikle Ankara ve İstanbul’u Cumhurbaşkanımızla beraber yapacağız. Ayrıca bir gün İstanbul’da ilçelerde bir gün Ankara’da ilçelerde son haftada seçim bölgem olan İzmir’de geçireceğim. Oyu da İzmir’de kullanacağım.

AVUSTURYA'NIN CAMİ KAPATMA KARARI

Avusturya'nın 7 camiyi kapatma kararında İslam ve din düşmanlığı var. Avusturya'nın kararı evrensel ve AB değerlerine uygun bir karar değil.

Böyle bir AB ülkesine, bu zihniyetteki yöneticilere AB nasıl emanet edilir. Bunu Avrupalıların takdirine bırakıyorum.Kendinden farklı düşünen, kendinden farklı inan insanlara tahammül gösteremeyenlerin Birliğin vizyonunu, hedeflerini gerçekleştirmek için ortaya ne koyacaklar ben merak ediyorum.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OHAL MESAJI

OHAL baştan beri biz hep şunu söyledik, 1Biz kendimize OHAL ilan ettik, vatandaşımızın her şeyi normal gidiyor. FETÖ ile mücadelede önemli yol katettik.Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması çok iyi olmuştur. Ümit ederim yakın zamanda olağanüstü hal meselesi yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir.

BAHÇELİ'NİN AK PARTİLİLERE MESAJI

Söyledikleri çok açık. Biz bir ittifak kurduk. 2016 yılında başlayan birlikte bir yol yürüme süreci var. MHP'yi dışlamak diye bir şey söz konusu olamaz. MHP'nin de AK Parti'yi dışlaması gibi bir durum olamaz. Biz her mitingimizde Cumhur İttifakı'na vurgu yapıyoruz. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.

YUNANİSTAN İLE GERİ KABUL ANLAŞMASININ İPTALİ

Komşumuz olarak yaptıklarını kabul etmemiz mümkün değil. Yunanistan ile ikili geri kabul anlaşmasını, bu son karardan sonra, durdurduk. AB ile geri kabul antlaşmasını iptal etmemiz söz konusu değil.

SINIRIN 30 KM DERİNLİĞİNDE TÜRK ASKERİ KONUŞLANDI

Terörle mücadelede konsept değişikliğine gittik. Yurt içinde terörü gündemin birinci sırasından çıkardık. Fırat'ın doğusunda sorunumuz devam ediyor. Sınırın 30 km derinliğinde TSK unsurları konuşlandı. Ötesi Kandil de Mahmur da Sincar da olabilir  Biz bunu komşu ülkelerle yapmak isteriz. Ne Suriye'nin ne Irak'ın toprağında gözümüz yok.

YORUMLAR 13
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz neden Suriye Irak İran sınırına 30 santim kalınlığında 3 metre yüksekliğinde aptalca bir duvar ördük neden bunun yerine 50 santim kalınlığında 8 metre yüksekliğinde bir duvar inşa etmedik,Neden her işimiz yarım neden her yaptığımız iyi değil neden akıllıca işler yapmıyoruz neden neden neden?
    Cevapla
  • 19_FB_07 5 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi onlar korksunlar. Beklemek yok , saldırmak var.
    Cevapla
  • Aksaraylı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çakalların saltanatı KURTLAR gelene kadar,hainlerin saltanatıda TÜRKLER gelene kadar sürer.
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriyedeki terörist ordusunun güneye çekilmesii yetmez yok edilmeli, bir gecede sınıra gelecebilecek gücü güneye çekicez diye kandırıyolar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço