HDP'den akla zarar Kandil operasyonu çağrısı!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Türkiye'nin operasyon yapmaya hazırlandığı Kandil ve Mahmur hakkında akla zarar ifadeler kullandı. Buldan, Kandil ve Mahmur'a yapılacak operasyona Türkiye halkının onay vermediğini savundu.

HDP'den akla zarar Kandil operasyonu çağrısı!
HDP'den akla zarar Kandil operasyonu çağrısı!
GİRİŞ 12.06.2018 22:04 GÜNCELLEME 13.06.2018 08:59
Bu Habere 518 Yorum Yapılmış

Hatay'ın İskenderun ilçesinin Buluttepe Mahallesinde HDP’nin seçim bürosu açılışına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Hatay milletvekili adayları ve partililer katıldı.

"KANDİL VE MAHMUR'A OPERASYON YAPMAYIN, TÜRKİYE TOPLUMU BUNA ONAY VERMEDİ"

 

Burada konuşan Buldan, "Biz, Suriye konusunda AK Parti'yi uyardık, 'Suriye meselesi onların iç meselesi, oraya karışmayın' dedik. Afrin’den sonra şimdi de Mahmur ve Kandil’e operasyon yapmayı hedefliyorlar. Ancak Türkiye halkları, Türkiye toplumu ne Afrin’e onay verdi, Ne Kerkük’e onay verdi. Şimdi de Mahmur’a da Kandil’e de gitmenize onay vermiyor. Bu ülke savaşla yönetilecek bir ülke değil. Bu ülkenin barışa ihtiyacı var. Bu ülkenin adalete ihtiyacı var. Bu ülkenin demokrasiye ihtiyacı var" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 518
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi ben onaylıyorum. Kandili yerlebir etsinler
    Cevapla
  • Urfa 5 yıl önce Şikayet Et
    Son cümleleri. Bu ülkenin bölünmeye ihtiyaci var.bu ülkenin parcalanmaya ihtiyaci var.bu ülkenin acliga ve sefalete ihtiyaci var. Bu ülke insani derken chp pkk iyi partiyi temeli kast ediyor. Biz kürtler reyisin yanindayiz Vur gömlesin diyoruz.
    Cevapla
  • Hehe 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin. Sizi gidi vatan hainleri.
    Cevapla
  • halkk 5 yıl önce Şikayet Et
    bu açiklama pkk yi savunmak değilmidir. değerli savcilarimiz isbasina lütfen. bu kansiz resmen pkk yi destekledigini ilan etmiyormu bu sözleri ile...
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk Devleti Sınırları İçerisinde Hain ve Destekçilerini İstemiyoruz.. Defolun Türk Sınırlarından Vatansız Sığıntı Çapulcu Katiller.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu