En büyük yasakçı Muharrem çıktı

Cumhurbaşkanı adayı olunca muhafazakarlığı keşfeden Muharrem İnce’nin geçmişi başörtüsü düşmanlığıyla dolu çıktı. Yasağın kaldırılması her gündeme geldiğinde itiraz eden İnce, “Okulda inanan inanmayan ayrımı olacak” diye alay ederek “Neden kadınların saçını kapatıyoruz, mümin erkeklerin gözünü kapatalım” demiş.

GİRİŞ 13.06.2018 06:20 GÜNCELLEME 13.06.2018 09:16
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini 24 Haziran günü gerçekleştirecek olan Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yalanları ve çarkları seçim çalışmalarına damga vurdu. 4 Mayıs’ta CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gel bakalım Muharrem İnce” diyerek adaylığını açıkladığı İnce 40 günde söylediği yalanlarla hem komik duruma düştü hem de gündemden bihaber olduğunu gösterdi.

KILIÇDAROĞLU BİLE YALANLADI

 

 

Miting meydanlarında bol keseden vaat siyaseti yapan İnce, katıldığı televizyon programlarında söylediği yalanlarla gülünç duruma düştü. 40 gün önce 4 Mayıs günü aday gösterilen İnce, katıldığı bir programda, "Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne uygun bizden istemedi' dediler" iddiasında bulunmuştu. İnce’nin bu iddiasını belge yayınlayan Adalet Bakanlığı çürütmüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu da önceki gece "Bana gelen 3 sayfalık bir rapor var, aynı rapor Sayın İnce'ye de verildi. Orada bazı usül eksikleri var ama hayati usül eksiklikleri değil" ifadeleriyle Muharrem İnce'yi yalanladı.

FETÖ’CÜ DEDİ GERİ DÖNDÜ

Skandalları bitmek bilmeyen ve gündemden bihaber olduğunu her fırsatta açık eden Muharrem İnce, katıldığı bir başka televizyon programında ise Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu’yu hedef aldı. İnce, "Harp Akademileri’ni kapattılar Milli Savunma Üniversitesi kurdular, rektör atadılar o da FETÖ’cü çıktı" dedi. Afyoncu'nun programa bağlanmak istemesi üzerine İnce, "Doğru'dur. Dekan olacak o dedi. İkinci kez yalanı ortaya çıkan İnce, Afyoncu’nun ikinci kez programa bağlanmak istemesi üzerine, gergin ve kızgın bir ifade ile her isteyenin programa bağlanmamasını istedi. İnce’nin bahsettiği kişinin ise üniversitede görevli 150 şube Müdüründen biri olan biri olan Kadir Atakan olduğu ortaya çıktı.

İKİ YÜZLÜLÜĞÜN BÖYLESİ

Meydanlarda annesi ve ablasının başörtüsü taktığını sürekli dillendiren İnce'nin 2009 yılında meclise verdiği bir soru önergesinde "TRT ekibindeki bir kameramanın saçlarını kışlık bere ile kapattığı, bu kameramanın TRT'de türbanla çalıştığı yönünde basında çıkan haber ve fotoğraflar doğru mudur?" ifadelerine yer verdiği de ortaya çıktı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 29
  • Cahit 5 yıl önce Şikayet Et
    Utanma duygulari calişsa 25 hazirandan sonra disari cikmamalilar ama u edep nerde
    Cevapla
  • tekinokkes@gmail.com 5 yıl önce Şikayet Et
    boynuz kulağı geçmiş
    Cevapla
  • samsunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ince ve kılıçdaroğlunu beraber sandığa gömüyoruz inşallah seçimde bunların hepsi aynı din düsmanı vatana millete yararı olmayan zararı olan tipler bu secim hepsini temizliyecegiz ülkeden inşallah sandıkta
    Cevapla
  • meseden 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya sağın, Ya solun, Ya Bilmem ne partisinin veya ya da a-b-c kişisinin savunucusu bulunan platformlarda nasıl olur da aykırı, özgürce ve demokratça düşüncelerini ifade edebilir insan...?
    Cevapla
  • furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu yetmiyormuş gibi bide bu ince çıktı.Yeter artık düşün bu milletin yakasından.Türkiye gaza basmış gidiyor siz hala fren yapmaya çalışıyorsunuz.Artık balatalar aşınmış fren miren tutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!