CHP ve HDP'den teröristlere saygı duruşu

İngiltere'de HDP ile aynı çatı altında seçim standı kuran CHP, Almanya'da bu ittifakı daha ileri taşıdı. CHP Almanya Temsilcisi, HDP'li Tuğba Hezer ile aynı masada buluştu.

CHP ve HDP'den teröristlere saygı duruşu
CHP ve HDP'den teröristlere saygı duruşu
GİRİŞ 13.06.2018 07:56 GÜNCELLEME 13.06.2018 08:53
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Yurtdışı seçim çalışmaları kapsamında Londra’da HDP ile aynı çatı altında stant kuran CHP, kirli ortaklığı Almanya’da daha da tırmandırdı. CHP’nin Almanya’daki temsilcilerinden İbrahim Vural, 29 kişinin şehit olduğu Ankara Merasim Sokak saldırısını gerçekleştiren terörist cenazesine katılan HDP’li eski vekil Tuğba Hezer ile aynı masada buluştu.

 

 

HDP’ye yakınlığıyla tanınan Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nun Gelsenkirchen şehrinde düzenlediği ‘oy ver gitsinler’ başlıklı konferansa katılan CHP Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Birliği Başkanı İbrahim Vural ile terör sevici HDP’li Tuğba Hezer, konuşmalarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldılar. 

KILIÇDAROĞLU'NUN ONAYI VAR MI?

Konferansa ilişkin görüntüler CHP tarafından sır gibi saklanırken, HDP Yurtdışı Örgütü, fotoğrafları Twitter'dan paylaştı. CHP’nin Almanya örgütlenmesinin başındaki isimlerden İbrahim Vural, yaptığı bir açıklamada, yurtdışı örgütlerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dışında bir konferans düzenlenemeyeceğini ve katılım gösterilemeyeceğini açıklamıştı. CHP’li Vural’ın bu açıklamasının ardından Hezer’le aynı konferansta buluşması, “Kılıçdaroğlu’nun onayıyla katıldı” yorumlarına neden oldu. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 105
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İki partiyi birleştirsinler artık onlara bu yakışır. Atatürkçüyüm diyenlerin de gözleri açılır inşallah. Bölücülerle yürüyenleri görürler.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    chp nin yönetiminde hiç Türk kalmadı mı? Acep. Bu pkeko lara dur diyecek.
    Cevapla
  • Misafir Sanatçı 5 yıl önce Şikayet Et
    ''Nükleer santral istemiyoruz, Yavuz Sultan Selim köprüsünü istemiyoruz, Marmarayı istemiyoruz, Kanal İstanbul'u istemiyoruz, Yüksek Hızlı tren hatlarını istemiyoruz,Yerli ve Milli otomobili istemiyoruz, Yurdu bir baştan bir başa saran Otoyolları ve Duble yolları istemiyoruz, Barajları istemiyoruz, Cumhurbaşkanı külliyesini istemiyoruz, Şehir hastanelerini istemiyoruz,askerin Afrin'e, Kandil'e,Sincar'a girmesini istemiyoruz, PKK'lı ve FETÖ'cü teröristlerin hapislere kapatılmasını istemiyoruz, Asker ve Polis cenazelerine katılmayı istemiyoruz, ve daha aklınıza gelemeyen nicelerini istemiyoruz, Çünkü biz CHP partisiyiz, yaparsanız da hepsini yıkacağız, bilginize...
    Cevapla
  • abuzettin 5 yıl önce Şikayet Et
    koş muharrem koş.. bak ingiltere de partinden hainler ve hdppk lılar seni bekliyor..koş.. muharrem koş.. koşamayacaksan vatandaştan para dilen uçak için ..veya bisikletinle manş denizi üzerinden ingiltere ye koş..
    Cevapla
  • Misafir Sanatçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır söylüyorum ve yazıyorum, ''CHP = PKK+FETÖ+her türlü terör yuvaları,'' CHP Atatürkün partisi olmaktan çoktan uzaklaştı, ve çıktı. Bir PKK teröristine terörist ve Türk askerini, polisini,öğretmenini,imamını şehit ettiği için katil diyemeyen,PKK teröristlerinin cenazelerine katılan, taziyelerde bulunan bir parti terör partisi değilde ya nedir? Yıllardır PKK'ya kucak açtılar, beslediler, korudular, şimdi de AFRİN'e, SİNCAR'a ve KANDİL'e girmeyin diyorlar, Diyarbakır'da çukurları kazanların,evleri yıkanların, PKK olmadığını savunan CHP den daha ne beklenir ki? CHP bu ülkenin nasıl Atatürk partisi olabilir biri bana izah etsin lütfen...
    Cevapla
  • Dadaş efe 5 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK ölünce partide değişti. taaaa o zamandan beri değişik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası