Destici'den sert HDP çıkışı

BBP Genel Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Destici,"HDP, PKK Terör örgütünün yüzde yüz, siyasi organizasyonudur. Bizim için ha Karayılan, ha Demirtaş. Ha Buldan, ha Salih Müslim veya ha Osman Baydemir, ha Öcalan'dır." dedi.

Destici'den sert HDP çıkışı
Destici'den sert HDP çıkışı
GİRİŞ 13.06.2018 15:53 GÜNCELLEME 13.06.2018 15:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Destici, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını cevaplandırdı. Destici; "18 BBP'li arkadaşımız, AK Parti listesinde. Bizim arkadaşlarımız, seçilebilecek gibi canla, başla çalışıyor. Bizim bir ahdimiz var. 15 Temmuz sonrası oluşan bir ahit. O yüzden seçilmek veya seçilememek kaygısı yaşamıyoruz. Bakanlar kuruluna girmek veya kabinede yer almak gibi bir pazarlığımız kesinlikle olmadı" dedi.

HA DEMİRTAŞ, HA KARAYILAN

 

 

HDP ve Selahaddin Demirtaş hakkında sert konuşan Destici; "HDP, PKK Terör örgütünün yüzde yüz, siyasi organizasyonudur. Bu yapı, Millet İttifakı'nın sanclı karnıdır. Daha ilerisini söyleyeyim, bizim için ha Karayılan, ha Demirtaş. Ha Buldan, ha Salih Müslim veya ha Osman Baydemir, ha Öcalan'dır. Bunların hepsi aynıdır. Bunların hepsi bir örgütün, terör örgütünün elemanları. HDP demek, PKK demek. Millet İttifak'ının bu yapıyla birarada olması kabul edilemez. Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmek, Öcalan'ı ziyaret etmek demektir. Bunlar, bölücülüğe pirim verir." şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİ BİZİ ŞAŞIRTTI

Mustafa Destici, Saadet Partisi'nin de Millet İttifakı'nda yer almasını ve HDP hakkındaki fikirlerini eleştirirken; "Ben, kendileri ile Cumhur İttifakı'nda yer alması için görüştüm. Ama tercihleri beni şaşırtmadı, diyemem. Onlar farklı bir tercihte bulundular. Bizimle olmalarını doğru bulurdum. Tercihlerine saygı duyuyorum, ancak bizi şaşırttı." ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR 16
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi kendi Cumhurbaşkanı adayını çıkarttı ittifakta olsa çıkartamazdı adamlar siyasi parti olmalarının gereğini yaptılar ülke yönetimine talip oldular
    Cevapla
  • Başbuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu Ülkeyi ve Türk Milletini tüm karanlık odaklardan, pkkhdp fetöcülerden ve saadetçilerden korusun.
    Cevapla
  • Ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun... O K A D A R !
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    büyük başkan yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Atsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa başkanı çok seviyorum. Delikanlı yürekli bir insan. Resimde solda bulunan Ahmet Namık Akdoğan abimde çok yürekli bir gönül adamıdır. İnşallah bu sefer de zafer ile bütün bu karşı koyanları sandığa gömeceğiz. Allah yardımcın olsun reis
    Cevapla
  • tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu demektir ki, bizim için ha pkk ha chp, ip, sp aynı durumda dır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri