Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fakir fukaraya dağıtacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatları fakir fukaraya dağıtacağını söyledi.

GİRİŞ 16.06.2018 23:45 GÜNCELLEME 16.06.2018 23:46
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kanal 7 - Ülke TV ortak canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatları maddi durumu iyi olmayanlar için harcayacağını açıkladı.

Erdoğan, meydanlarda sucuk, pastırma dağıtmaktansa, bunları direkt olarak fakir fukaraya dağıtmanın daha isabetli olacağını ifade etti.

 

Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

Bunlar akşam bir türlü, sabah bir türlü. Bunların 'Allah bir' dediğine inan. Çünkü Allah bir. Bunların sözlerine inanılmaz. Bakıyorsunuz Bay Muharrem de aynı. O da iyi yetişmiş. Bunların yanında tabi. O da yalanda çok mahir. Dürüst değil.

Bak Bay Kemal 'Man Adaları' dedi. E ne oldu? Mahkeme sonuçlandı. 197 bin lira cezalandırıldılar. Diğer mahkemede de 187 bin lira.

"FAKİR FUKARAYA DAĞITACAĞIZ"

Bu paralarla sucuk, pastırma, döner ikramları konusunda, ben de böyle bir şey yapacağım zaten. Bir tane değil, çok var. Nihai bir karar gelsin. İnşallah seçimler de bir sonuçlansın.

Meydanlarda dağıtmak değil de, fakir fukaraya, garip gurebaya bunları dağıtmak çok daha isabetli olur. Meydanda dağıtınca orada fakir fukara da olur, öbürü de olur. Ama fakir fukarayı seçerek onlara bunu dağıtmak çok daha isabetli olur, çok daha iyi olur.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 48
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    guzel fakir fikarayi sevindireceksin fakire hazir balik verirseniz devamli hazi bekler balik tutmayi ogretirseniz kendi baligini kendi tutar parayla ufak bir elisleri ve ya hali dokuma kurulsa fakir calisir alin teriyle helalindan ayligini alir
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan gelen haram para hiç bir işe yaramaz verilen fakir fukara huzursuz olur. Bu Din ve Devlet düşmanı terör sevici CHP den gelen parayı yakacaksın
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis engelli vatandaşlarını unutma
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Haram paradan kimseye fayda gelmez. Hey Allah'ım
    Cevapla
  • hıghlander 5 yıl önce Şikayet Et
    tazminatı boş veriniz.servet vergisini ne zaman çıkaracaksınız.zekat kuralları muadili bir kanunla ,sıkı bir takiple,nisab miktarından fazla değere sahip olan herkesten 40 ta bir ek vergi gibi.hesab ettim yıllık ortalam 100 milyar dolara yakın bir para toplanıyor.bu devasa yekün,devamlı bir dinamo gibi ekonomiye yerli ve kaçma ihtimali olmayan bir sıcak para gibi dahili şartlarda girip çıkarak,bir tür ekonomik büyüme jeneratörü olacak...defalarca yorum yapan ben ve benim gibi vatandaşlara karşı hiç bir siyasetçiden çıt çıkmıyor nedense bu konuda.baba yiğitlik bu kanunu çıkarmaktır asıl.daha sayıp dökecek bir milyon tane haybeden şey var da...neyse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı