CHP adayı: Ramazan Bayramı'nı Atatürk armağan etti

CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Sibel Yeşildal, bayramlaşma töreninde Ramazan Bayramı'nı Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiğini ifade etti.

GİRİŞ 17.06.2018 16:08 GÜNCELLEME 17.06.2018 16:24
Bu Habere 397 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı binasında yapılan Ramazan Bayramı toplantısına, milletvekili adayları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

"RAMAZAN BAYRAMI'NI ATATÜRK ARMAĞAN ETTİ"

 

 

Bayramlaşma sırasında milletvekili adayları sırayla konuşmalarını yaparken, Ramazan Bayramı’nın önemine dikkat çekildi. Sıra CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Sibel Yeşildal’a geldiğinde, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konuşma duyuldu.

Sözlerine Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başlayan Yeşildal, "Çok değerli yol arkadaşlarım, öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bu arada bir konuyu da atlamadan geçmek istemiyorum. Biliyorsunuz bize bu bayramları armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını sizlerin huzurunda saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

YORUMLAR 397
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Şuna bak yaa. Birde müslümanım diye geçinirler. Bunun dinle uzaktan ve yakından hiç alakasız. Bundan cacık bile olmaz. Cahilmi tam cahil, Ben olsam hemen adaylıktan men ederim.
    Cevapla
  • V. Sultan Şakir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları iftiraları neler? Baştan gidelim.irticaci,cihatci,bidon kafalı,geri kafalı, göbeğini kasiyan,koyun,comar,yobaz,son zamanlarda cahil... Olm iftiralariniz itiraf oluyor sizin turunuzu cozuyoruz çok bunlara takılıp beyin hücresi yakmayin israf oluyor itiraf iftira israf güzel yorum yaptım yaz bunu:-)
    Cevapla
  • smile 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların beyinleri hadım edilmiş.
    Cevapla
  • karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bunlara oy verenle benim oyum bir mi ?? eğer birse kavga çıkarırım :)
    Cevapla
  • Hande 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp size oy yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi