Kılıçdaroğlu Kandil operasyonuna karşı çıktı

Münbiç'e yönelik operasyona destek vereceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, Kandil'e yönelik operasyona sıcak bakmadı.

Kılıçdaroğlu Kandil operasyonuna karşı çıktı
Kılıçdaroğlu Kandil operasyonuna karşı çıktı
GİRİŞ 20.06.2018 11:38 GÜNCELLEME 20.06.2018 11:38
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Terörle mücadelede taarruz dönemine geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, örgüte Suriye ve Irak'ta üst üste ağır darbeler vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla devam eden terörle mücadele operasyonları, muhalefet partilerinde bir takım rahatsızlıklara neden oldu.

 

 

MÜNBİÇ'E DESTEK

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk askerinin Afrin'e girmesine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Kandil'e yönelik operasyonun karşısında.

CHP Lideri, Münbiç operasyonu hakkında "Türkiye'ye yönelik tehditler konusunda ordumuzun önlem alması orada güvenliğimizi sağlaması önemli. Elbette destekleyeceğiz. Bundan daha doğal ne olabilir." diye konuştu.

KANDİL'E KARŞI ÇIKTI

Kandil'e yönelik düzenlenen operasyonu da değerlendiren Kılıçdaroğlu, 16 yıldır bölgeye operasyon yapılmadığını hatırlatarak şu an düzenlenen operasyonların farklı amaçlarının olduğunu söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kandil'de teröristolmadığını bölgeye boşuna operasyon yapıldığını söylemişti.

Örgütün elebaşlarından Murat Karayılan ise Kandil'deki varlıklarını koruduklarını açıklamıştı.

YORUMLAR 112
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP denince akla gelen ilk şey ; terörist kimlikleri ve terörist severlikleri.M.Kemal yaşasa yüzlerine tükürürdü.Hepsi vatan hayini ..
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bak hdp li tenmelide asker polisi tehdit ediyor cevabını versene can dundar da pkk yi savunuyor sende can Dündar için kendini yirtiyordun vallahi billahi solcuydum ama inadına akp
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti savcıları ne işe yarıyorlar ? Gel bakalım buraya Kandil de terörist yok diyorsun anlaşılan sende devletin istihbaratının elinde olmayan bilgiler var diye neden hesap sorulmuyor. Ortaya bir şey at ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Nasıl olsa yalanın bir cezası yok.
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne zaman iceri alinacak merak ediyorum.
    Cevapla
  • FiliNTA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bay Kemal bulunduğu yere vatan hainlerinin yardımlarıyla gelmiştir... Ne bekliyorsunuz bu adamdan çokta ciddiye almayın.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri