Erdoğan'a küfreden 6 kişi hakkında karar

İzmir'de, Muharrem İnce'nin mitingi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfrettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 23.06.2018 21:44 GÜNCELLEME 23.06.2018 21:59
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

 İzmir'de CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin düzenlediği miting öncesi bir eğlence merkezinde oturan gruptan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfrettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingine gelenlerden bazılarının bir eğlence merkezinde alkol aldıkları sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürlü tezahüratta bulundukları görüntülerin sosyal medyada yayılarak basında yer alması üzerine soruşturma başlattı.

TUTUKLANDILAR

 

 

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, olayın, Alsancak semtinde mitingin düzenlendiği alana yakın konumdaki bir eğlence merkezinde geçtiği tespit edilerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfrettiği belirlenen 4 şüpheli kamera kayıtlarından belirlendi.

Polisin yaptığı çalışmada 2 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece "devlet büyüklerine hakaret" suçundan tutuklandı.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 111
  • angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    yerinde karar kalsınlar içerde de akılları başlarına gelsin tabi varsa
    Cevapla
  • vatandaş 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    almanyadan yaşayan akrabam diyor ki, sıkıysa merkele küfredin.... Benim ülkemde sosyal medyadan reise ana avrat sövüyorlar.... tutuklanmalarına çok sevindim...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    chp nin en medenileri bunlar.gerisini siz düşünün.
    Cevapla
  • ojufyxdxdfuhgwvsxezh 5 yıl önce Şikayet Et
    izmirin kordon ve alsancak meyhaneleri odak olmuştur.istisnasız tamamı kapatılmalıdır.Koro halinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na küfredenlerin tümü ve buna göz yuman işletme sorumlu ve sahipleri de yargılanmalıdır.
    Cevapla
  • Nurcan 5 yıl önce Şikayet Et
    O kufurlerin hepsini yapanlara iyade ediyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?