Kılıçdaroğlu'nun dramı: Kavga etmeyeceğim

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce'ye karşı Genel Başkanlık kavgasında sessiz kalarak koltuğunda oturmanın mücadelesini yürütüyor

Kılıçdaroğlu'nun dramı: Kavga etmeyeceğim
Kılıçdaroğlu'nun dramı: Kavga etmeyeceğim
GİRİŞ 06.07.2018 10:07 GÜNCELLEME 06.07.2018 10:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimlerinde CHP'den daha yüksek oy alan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Genel Başkanlık koltuğunu bırakmasını istedi.

Partinin seçim sonrası karışmasının ardından Kılıçdaroğlu'na, İnce dışında parti içinde birçok isimden istifa çağrısı geldi. Ancak 9 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun böyle bir niyeti yok.

 

 

Kılıçdaroğlu, İnce'ye üstü açık bir şekilde eleştirilerde bulunamıyor.

ÜSTÜ ÖRTÜLÜ GÖNDERME TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında, üstü örtülü bir şekilde İnce'ye göndermede bulunarak, "Koltuk sevdalılarının bu partide yeri yok" demişti.

Bu açıklamalar 9 seçim kaybettiği halde hala koltukta otıuran Kılıçdaroğlu'na karşı tepkilere neden oldu.

İNCE'YLE POLEMİĞE GİRMEYİN UYARISI

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu yeni bir strateji izleme kararı aldı. Bu stratejiyi de dün yapılan MYK toplantısında kurmaylarıyla paylaştı. Buna göre Kılıçdaroğlu, İnce hakkında hiçbir olumsuz eleştiri yapmayacak. Aynı şekilde kurmaylarını da uyararak, İnce hakkında olumsuz eleştirilerde bulunmamalarını ve parti içinde karışlığa neden olacak polemiklere girilmemesini istedi.

DELEGELERİNE GÜVENİYOR

Ayrıca Kılıçdaroğlu, toplantıda CHP'li delegelerin sağ duyusuna güvendiğini de söyledi.

Hürriyet

YORUMLAR 4
  • erkan k. 5 yıl önce Şikayet Et
    Delege sağduyusu ne ya; yeni bir duyu organı mı? Delege ne ya hepsi senin adamın. Tek tek getirdiğin adamlar. ona mı güveniyorsun. Ne kadar da pişkin bir adamsın. Adam defol git diyor senin kavga etmem diyorsun, delegelere güveniyorum diyorsun. Önce ALLAH'a güven sonra millete. Bizim liderimiz(Erdoğan) öyle yapıyor. Ne değerli bir koltukmuş ya insanda ne onur ne şeref bırakıyor. ALLAH ıslah etsin.
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    utanmıyor birde 9 seçim tokat yemiş koltuk sevdasına bak kimiş dıktatör buna oy verenlere acıyorum dünya aleme rezil olmuş utanmadan konuşuyor sirke dönmüş bu chpe yalandaroğlu demokrası sende koltuktamı var sen hep kal ak parti seni hep rezil eder bırakır çarkçı yalandaroğlu
    Cevapla
  • Jirinowski 5 yıl önce Şikayet Et
    AKPye ve halka maskara olmamak için kavga etmek istemiyorlar. Yer miyiz bu numaraları?
    Cevapla
  • erkan k. 5 yıl önce Şikayet Et
    Kavga ederse antipatik olacak millet nazarında; sonra da koltuk gidecek o yüzden kavga etmem diyor. Yoksa adam zaten kavgayla beslendi yıllarca. Ona buna dil uzatarak, çamur atarak, küfrederek koltuğu korudu. Yani ne yaptıysa koltuk için yaptı, millet için değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak