İttifak dağıldı, ifşaatlar başladı

24 Haziran seçimlerinde CHP ile ittifak kuran İyi Parti'den çarpıcı bir açıklama geldi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "CHP ile ittifak İyi Parti'ye oy kaybettirdi" dedi.

GİRİŞ 07.07.2018 13:28 GÜNCELLEME 07.07.2018 13:29
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İyi Parti'den 24 Haziran seçim sonuçları ile ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, beklenen oyun alınamadığını belirterek bunun sebepleri arasında CHP ile kurulan ittifakı da gösterdi.

"CHP İLE İTTİFAK OY KAYBETTİRDİ"

 

 

Özdağ, "Koyduğumuz hedeflere ulaşamadık. Bunun nedenleri var. Benim kişisel kararım CHP ile seçim ittifakı bize oy kaybettirdi. Siyasette pişmanlık söz konusu değil ama genel çerçevede baktığımızda yolumuza devam ediyoruz. Eğer SP-Demokrat Parti ittifakı olsaydı biz de çok daha fazla oy alırdık. Sadece biz değil Saadet Partisi de bunu belirledi diye düşünüyorum" dedi.

KAMPANYAMIZI DAHA İYİ YAPABİLİRDİK

Seçim sürecinde kendi eksiklerinin de olduğunu ifade eden Özdağ, "Tabi bizim de eksiklerimiz vardı. Kampanyamızı daha iyi yapabilirdik. Neticeye baktığımızda geçmişten ders alıp, eksiklerimizi giderip, yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 71
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Köprüyü geçene kadar................. Ne güzel söylemiş Atalarım nur içinde yatalarım.
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    hdp lilerinde meclise girmesinden sizin ittifak sorumlu.
    Cevapla
  • slmn 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kurulan bir partinin çok yüksek oy beklentisi olması çok ilginç.Özdağ bizim bilmediğimiz neler var da kendinden emin böyle bir açıklama yapıyor.
    Cevapla
  • Mb.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Efendi, sen chp'ye minnettarsın, yoksa şimdi meclise giremezdiniz..
    Cevapla
  • Z€¥N€P 5 yıl önce Şikayet Et
    çok affedersiniz de , daha ilk defa seçime girdiniz oy oranı'nızın düştüğünü nerden biliyorsunuz.. ayrıca chp nin oy oranın düşmesi yarısı hdp ye yarısı ise ip e gitmesidir ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası