Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, Kılıçdaroğlu ile seçim sonrası buluştuğu yemeğe ilişkin soruları yanıtlayan Muharrem İnce, yemek esnasında Kılıçdaroğlu'nun masaya vurduğu iddialarını yalanladı.

Kılıçdaroğlu'na onursal başkanlık teklif ettiğini, ancak Kılıçdaroğlu'nun masaya vurması gibi bir durumun olmadığını ifade eden İnce, sunucu Didem Arslan Yılmaz'a da ilginç bir espri yaptı.

Olayın ispatı konusunu bir örnekle karşılaştıran Muharrem İnce, Didem Arslan'a 'az önce reklam arasında ayağıma niye vurdunuz' sorusunu yöneltti. İnce'nin ısrarla soruyu tekrarlaması üzerine önce şaşkınlık yaşayan sunucu, 'vurmadım, öyle bir şey olmadı tabi ki' şeklinde cevap verdi.

İnce ise, 'evet, bunu ispatlayın o zaman' diyerek, Kılıçdaroğlu'nun masaya vurduğu iddiasının, buna benzer bir yalan olduğunu ifade etti.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • hasan ali 25.11.2019 10:21
    kılıçtaroğlunu yalan makinesine bağlayip yalanlardan arındırmalı
  • fettah 13.07.2018 14:20
    81 milyon Türk Milleti , Ak Parti ye oy vererek Sayın Erdoğan' ı Başkan seçenlere teşekkür borçludur. Çünkü, Muharrem Ince yi seçmeyerek ülkeyi büyük bir felaketten kurtarmış oldular.
  • MEHMET 13.07.2018 12:42
    Muharrem ince CHP'yi çözmüş. CHP muhalefeti hep bu çizgi üzerinden yapmıyor mu. Bir yalan söylüyor ve masum olduğunuzu ispat edin diyor. Halbuki gerçekte olan yanlışları ve eksiklikleri dile getirse halk taktir edecek. Çoğunlukla masa başı yada internet bilgileriyle muhalefet ettiğinden aradaki doğrularıda boşa gidiyor.
  • Asi 13.07.2018 12:30
    Kapasite farkı. Kadına düşürdüğü duruma bakın. Sunucu o an içinden geçirdikleri yüz ifadesinden belliydi.
  • Turan 13.07.2018 12:24
    Elle tutulcak yanları kalmamış.Kendi kendilerine iftira atar duruma düşmüşler.Memleket bunlara kalsa yanar.
Daha fazla yorum görüntüle