İbrahim Kalın: Pakistan'ın her zaman yanındayız

Kalın: "(Pakistan'daki terör saldırısı) Pakistan'ın demokrasisini ve istikrarını hedef alan saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz."

İbrahim Kalın: Pakistan'ın her zaman yanındayız
İbrahim Kalın: Pakistan'ın her zaman yanındayız
GİRİŞ 14.07.2018 15:59 GÜNCELLEME 14.07.2018 16:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Pakistan'daki terör saldırısına ilişkin, "Pakistan'ın demokrasisini ve istikrarını hedef alan saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz." dedi.

Kalın, AA muhabirine, Pakistan'da Belucistan eyaletinin Mastung ilçesinde düzenlenen seçim mitinginde meydana gelen terör saldırısı hakkında açıklamada bulundu.

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde meydana gelen terör saldırılarında en az 132 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda insanın yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirten Kalın, "Pakistan'ın demokrasisini ve istikrarını hedef alan bu saldırıları en şiddetli biçimde kınıyoruz. Yaşanan elim saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, devleti ve milleti ile her zaman olduğu gibi bugün de Pakistanlı kardeşlerinin yanındadır." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Meta 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyonist ler İslam ülkelerinden elini çekmese Müslüman lara rahat yok darbeleri de yapan terörüde körükleyen kendileri Müslüman ların birlik ve güçlü olmak zorunda bu olaylar açık Türkiye ile Pakistan arasında yapılan altay tankı anlaşması bu çakalların yaptığı yeter artık uyan artık İslam dünyası
    Cevapla
  • qwert 5 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan'a yapılan terör saldırısının, Türkiye ile savunma sanayi alanında yaptığı yaklaşık 2,5 milyar dolarlık korvet ve Atak anlaşmaları ile bir ilgisi var mı acaba?
    Cevapla
  • Tuzlalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye den silah aldı diye amerika Pakistan da darbe bile yapar parasını ödeyemesin diye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?