Kılıçdaroğlu alçak pankarta sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ'nün mezuniyet töreninde Başkan Erdoğan için açılan alçak pankarta sahip çıktı.

GİRİŞ 17.07.2018 13:55 GÜNCELLEME 17.07.2018 16:05
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan için ODTÜ'de açılan hakaret içerikli pankarta ve açanlara sahip çıktı. 

Kemal Kılıçdaroğlu:

KARİKATÜRÜ YAYINLAYACAKMIŞ VE BAŞKAN ERDOĞAN'A HAKARET

"13 yıl önce Penguen dergisi bir karikatür yayımlanıyor. Eleştiriye açık değil! Benim twitter hesabımdan bugün bu karikatür yayınlanacak. Hitler de böyleydi, Mussolini de böyleydi, eleştriye tahammül edeceksin. Ben bugün bütün Milletvekili arkadaşlarımdan istirham ediyorum, bu karikatürü yayınlasınlar. Benim twitter hesabımdan bu karikatür yayınlanacak!"

ALÇAK GÖRSELİ PAYLAŞTI

 
YORUMLAR 249
  • Ademim 5 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesizlikte dibe vurmuş, yalanda dibe vurmuş, gaf da dibe vurmuş biri için uyan bir alem bilen varsa söylesin. Bu adamı o aleme dahil edelim. Hangi muzır canlıya benzetsek korkarım ki ahirette bizden davacı olur. Türünün tek örneği.
    Cevapla
  • kübra.. 5 yıl önce Şikayet Et
    bu mizah değil.. eleştiri hiç değil.. hayırdır ne oldu da sen neye eleştiri yaptığını zannediyorsun ki.. düpedüzz hakarettir sayın Başkanımıza ..
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana diyecek lafımız kalmadı artık.
    Cevapla
  • son osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    yürüyen merdivene tersten sürü halinde binersiniz, bay kemal biz öyle onlar gibi söz veripte sözünün arkasında duran bir insan değiliz diyenlersiniz gerçi bunları hep Yüce Allah söylettiriyor sizlere, karikatürün daniskasını çizerim vede yayınlarım ama bay kemal yüzüne bir teneke daha çaktırmak zorunda kalır
    Cevapla
  • son osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    madem eleştiriye açıksın o zaman 15 Temmuz darbe akşamı nerede olduğunu açıkla korkak tavuklar gibi nerede saklandın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!