Erdoğan'dan 72 isme suç duyurusu

Başkan Erdoğan, sosyal medyada kendisine ilişkin hakaret içeren karikatür paylaşan Kılıçdaroğlu ve 72 CHP milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan'dan 72 isme suç duyurusu
Erdoğan'dan 72 isme suç duyurusu
GİRİŞ 18.07.2018 16:51 GÜNCELLEME 18.07.2018 20:15
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Twitter'da "Tayyipler Alemi" karikatürü paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlattı. 

ERDOĞAN SUÇ DUYUSUNDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada kendisine ilişkin hakaret içeren karikatür paylaşan Kılıçdaroğlu ve 72 CHP milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Kılıçdaroğlu, dün Meclis'teki grup toplantısında, ODTÜ'lü öğrencilerin tutuklanmasını eleştirerek, öğrencilerin taşıdıkları pankartta yer alan karikatürü sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

YORUMLAR 81
  • Kismet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar asagilik bir CHP vekilleri var bunlarin acil degismesi ve yerine hedefleri olan ,uretken ,caliskan ve vatanini satmayan zihniyetler gelmesi gerekir
    Cevapla
  • hıdır 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalarını çeksinler saygısızlar
    Cevapla
  • Evet 5 yıl önce Şikayet Et
    En güzelini yapmuş. Meydan onlarda olsaydı, şimdi cezaevindeydi. Dua etsinler sadece mahkemeye vermiş.
    Cevapla
  • said 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçilen Hükümet Başkanına karikatür aracılığıyla hakaret etmek, eleştiri değildir. Esasen başta halkın yarısına hakarettir ve bedeli de para cezası gibi hafif olmamalıdır, çok ağır olmalıdır. Tayyip Erdoğan herhangi biri değildir, bulunduğu konum ve temsil ettiği makamdan dolayı en az Türkiyenin yarısından fazlasının tercihidir. Cumhurbaşkanına hakaret başta vatana millete devlete hatta anayasal düzene hakarettir. Karikatür diye iki resim çizip herkesi Hayvan yerine koyan Halka hakaret edenlerin hepsi yargılanmalıdır. Zaten halk beğenmediğini sandıkta kendisi cezalandırıyor, yarım asrı aşkındır iktidar yüzü görmeyen CHP bunun en canlı şahididir...
    Cevapla
  • özellikle 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün hırsızlar, bütün katiller, bütün hainler yargılanmalı. hele de eyt nin ekmeğini çalanlar, sgkyı bitirenler, fabrikaları batırıp beleşe satanlar, asgari ücreti memur maaşının yarısının altına indirenler özellikle yargılanmalı.
    Cevapla
  • tepki 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz bunlar,kelimeler kifayetsiz kalıyor! Hakaret etmek istiyorum bir farkımız kalmayacak diye susuyorum!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı