Türkiye ile ABD arasında kritik telefon görüşmesi!

Papaz Brunson'la ile ilgili ABD'nin Türkiye'ye yönelik tehditleri sonrası, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile telefonda görüştü.

Türkiye ile ABD arasında kritik telefon görüşmesi!
Türkiye ile ABD arasında kritik telefon görüşmesi!
GİRİŞ 26.07.2018 21:04 GÜNCELLEME 26.07.2018 22:35
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD Başkanı Donald Trump ve Yardımcısı Mike Pence'in, ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson'ın serbest bırakılmaması halinde Türkiye'ye yaptırım uygulayacakları şeklindeki tehditkar söylemleri ve Türkiye'nin buna tepkisinin hemen ardından Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Pompeo telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 48
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    burda alınan karara bakarsak olay papaz burunoyu kurtarmak degıl turkıyeyı ekonomık olarak gucsuzlestırmek onca alternetıf varken neden kıredı kuruluslarına turkıyeye kıredı vermemesı ıcın yaptırım uyguluyorsun ayrıca bu papaz demekkı gercekten ajankı bır ulkeye yaptırım kararı alabılıyorsun
    Cevapla
  • Al Ver 5 yıl önce Şikayet Et
    Al papazı, ver papazı. Bu iş karşılıklı ancak böyle çözülür.
    Cevapla
  • Gundogmuslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yokmu delikanlı bi savcı tahliyeye karşı itirazda bulunup bu itin tekrar tutuklanmasıni talep edecek?Ben söyleyeyim:Yok, çünkü hepsi tatillerini abd de geçiriyorlar,veya çocuklarını orada okutuyor/okutmayı planlıyorlar...
    Cevapla
  • Uzman. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler vatandaşının ne yazdığını okumasa da, abd'nin uzantıları şu yorumları muhakkak okuyordur. Hain YAVER dünyanın en çok okunan haber sitesi yahoo news'in yorumlarında haftalarca Türkçe ve ingilizce olarak ifşa edildi de, bizim kurumların haberi olmadı. O yüzden abd'ye hitap edelim: Dünyanın % 90'ının sizden nefret ettiği istatistiklere geçmiş durumda. Gülen'e CIA ajanı denmesine CIA ajanları kim bilir ne kadar bozuluyordur. Verin şunu da daha fazla nefret kazanmayın. ABD Trump yönetimi ile kaim değil.
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    papazın bırakılması hata idi o hakimler kripto fetöcümü incelensin abd ile tatsızlık yaratmak için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'