CHP’de kurultay için kritik gün

CHP’de seçimli olağanüstü kurultay toplanması için İnce taraftarlarının 15 gün önce başlattığı imza toplama sürecinde sona gelindi. Salt çoğunluk olan 625 delegenin imza verdiği kesinleşirse CHP 45 gün içinde kurultay yapacak

CHP’de kurultay için kritik gün
CHP’de kurultay için kritik gün
GİRİŞ 30.07.2018 04:44 GÜNCELLEME 30.07.2018 04:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP’de 16 Temmuz’da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci bugün saat 17.30’da tamamlanıyor.

Kurultay delegelerinin 16 Temmuz Pazartesi günü olağanüstü kurultay talebiyle noter kanalıyla başlattıkları imza sürecinde sona gelindi. Parti tüzüğüne göre, olağanüstü kurultay talebiyle başlanan imza süreci 30 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30’da sona eriyor. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün cuma günü, olağanüstü kurultayı toplayacak salt çoğunluğa ulaştıklarını savunarak, “559 delege imzası elimizde, 69’u da postada. Toplam 628 imza topladık” açıklamasını yaptı. “Değişim ve Umut Kurultayı” adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP’li delegeler, 625 olan salt çoğunluktaki imzaya ulaştıklarını açıklasalar da genel merkez yöneticileri sayının çok daha aşağılarda olduğunu savunuyor. Genel merkeze göre bu sayı 530’lar civarında ve 30-40 kadar delege de imzasını geri çekecek.

 

 

YORUMLAR 2
  • abc 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım aday ince mi olacak
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bunlar yine tertip yapıp istemedikleri adamları tasfiye edecekler,daha önce kaç kez beraber yaptılar bu işi,aynı numara yani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada