TRT'den, alkış alan tavır! Yayından kaldırdı!

TRT, 1980'lerden beri yayınladığı Western – Kovboy filmi kuşağını kaldırdı. Bu pazar kovboy filmi yerine 'Beni Böyle Sev' dizisinin tekrarını yayınlayan kanal, bundan sonra da Pazar günleri aynı saatlerde 'Ev Sineması' kuşağı yayınlayacak.

TRT'den, alkış alan tavır! Yayından kaldırdı!
TRT'den, alkış alan tavır! Yayından kaldırdı!
GİRİŞ 27.08.2018 23:55 GÜNCELLEME 28.08.2018 00:00
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) her Pazar sabahı TRT 1 kanalından saat 09:55'te kovboy filmi yayınlama geleneğine son verdi.

YERİNE YERLİ YAPIMLAR YAYINLANACAK

 

1980'li yıllardan beri yayınlanan ve "Western Kuşağı" olarak bilinen saatte artık "Ev Sineması" kuşağı yayınlanacak. Bu kuşaktaki filmlerin tamamı TRT ve Kültür Bakanlığı destekli Türk filmlerinden oluşacak. Kuşağın ilk filmi de, önümüzdeki pazar günü yayınlanacak olan Ya Nasip Ya Kısmet olacak.

SON FİLM JOHN WAYNE'İN "KİN TUZAĞI" OLDU

TRT, son olarak 19 Ağustos'ta John Wayne'in baştolünde oynadığı 1971 yapımı "Kin Tuzağı" filmini yayınlamıştı. Dün, yani 26 Ağustos Pazar günü kovboy filmi yayınlamayan TRT, bunun yerine "Beni Böyle Sev" dizisinin tekrarını ekranlara getirdi.

ABD'YE TEPKİ OLARAK MI KALDIRILDI

TRT'nin aldığı bu kararda, ABD Başkanı Trump'ın "Ajan Brunson" krizi olarak bilinen gerilim nedeniyle Türkiye'ye karşı başlattığı düşmanca tavırların ve direkt olarak Türk ekonomisini hedef almasının etkili olduğu düşünülüyor.

YORUMLAR 190
  • kara 5 yıl önce Şikayet Et
    pazar günleri Kovboy filmi vardı onuda aldıar
    Cevapla
  • Kartalbaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabah 6.00 da kel kafalı esmer amca bilgisayarda Ms dos windowsdan önceki programı anlatır sonra küt saçlı abla ingiliz kızıl saçlı adamla ders verir hemen ardından işitme engelliler için haber bülteni sonra red kid çizgi film sonra hikmet şimşek klasik müzik sonra western filmleri olurdu.Ayrıca Metin ali feyyazın destan yazdığı yıllar...
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Günaydin, Goodmorning, Sabah Serifleriniz Hayrola. Ben en az yirmi (20) senedir zaten Kovboy filmi seyretmiyorum. SEYRETMIYORUM.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok Güzel Devamını diliyoruz.
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    TRT'nin tüm kanallarında dünya tarihinin en büyük en büyük soykırımı olan Kızılderili katliamı içerikli film ve belgeseller yayınlansın. 200 yıl önce halkının tamamı kızılderili yerlisi olan Kuzey Amerika (Amerika ve Kanada) kıtasında kızılderili nüfus oranı sadece % 2.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi