CHP'nin aday iması partiyi karıştırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantıda, 24 Haziran seçimleri değerlendirildi ve akademisyenler tarafından hazırlanan 3 saatlik sunum yapıldı. PM'de, partide değişim isteyen üyelerle yönetim arasında sert geçen tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

CHP'nin aday iması partiyi karıştırdı!
CHP'nin aday iması partiyi karıştırdı!
GİRİŞ 29.08.2018 22:11 GÜNCELLEME 29.08.2018 22:12
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde düzenlenen toplantı yaklaşık 8 saat sürdü.

ODTÜ'NÜN RAPORU: CHP BÜYÜKŞEHİRLERİN TAMAMINDA OY KAYBI YAŞADI

 

Toplantıda, 24 Haziran'da yapılan seçim sonuçlarıyla ilgili ODTÜ'de akademisyen bir ekibin hazırladığı raporun sunumu yapıldı. 

Yaklaşık 3 saat süren sunumda rakamlar üzerinden akademik bir değerlendirme yapıldığı belirtilirken, sunumda, CHP'nin sahip olduğu büyükşehirlerin tamamında oy kaybı yaşadığının altının çizildiği öğrenildi.

İLÇE BAZINDA EN BÜYÜK KAYIP ÇANKAYA'DA!

İlçe bazında da değerlendirmeler yapılan sunumda en büyük oy kaybının ise Çankaya ilçesinde olduğunun değerlendirildiği ifade edildi.

SERT TARTIŞMALAR YAŞANDI

PM'de, partide değişim isteyen üyelerle yönetim arasında sert geçen tartışmalar yaşandığı da öğrenildi.

Değişim isteyen üyelerin milletvekili seçimleri sırasında yanlış yöntem izlendiğini savunduğu, yönetimin ise bunu kabul etmediği kaydedildi. Aynı üyelerin "küsen seçmenlerin" kazanılması gerektiği yönündeki önerisinin ise yönetim tarafından "küsen seçmen olmadığı" gerekçesiyle kabul edilmediği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU YÖNETİMİ "SÜRPRİZ ADAYLAR OLACAK" DEDİ, PARTİLİLER ÇİLEDEN ÇIKTI

Yönetimin "yerel seçimlerde sürpriz aday olacağı" yönündeki açıklamalarının da PM'de tartışma konusu olduğu, bazı üyelerin buna, "sürpriz adaya gerek yok, tabandan, parti örgütünden, halkın içinden adaylar olmalı" diye tepki gösterdiği ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • FİKRİ ELALDI 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkçüyüz diyorlar onun yolundayız diyorlar Fakat yalan söylüyorlar bence,Atatürk rahmetli Düşmanları yani teröristleri yurttan dışarı attı halkıyle,CHP zihniyeti teröristlerle ittifak yapıyor işte samimi olmadıkları burdan belli değilmi.Zaten fikri bozuk olanın işi rast gidermi hiç?
    Cevapla
  • K.k destekliyoruz 5 yıl önce Şikayet Et
    Son gaz CHP yi bitirmeye doğru gidiyor .. tam destek k.k ya :)) Fakat bir sorun var adam gb muhalefet olmadan iktidar da ipleri gevsetiyor ciddiyeti azalıyor sorunlar artıyor Acilen iyi bir muhalefete ihtiyaç var sayın ince CHP size vermezler hiç değilse DSP ile milletin karşısına çıkın inanın daha fazla ol alırsınız
    Cevapla
  • Savcı 5 yıl önce Şikayet Et
    OTTÜ lü akademisyenler hayret vala CHP nin neden oy kaybettiğini araştırıp CHP de sunum yapmışlar bırakın hocalığı gidin siyaset yapın muhalefete yaklaşan yerel seçimlerle ilgili aday önerim olacak terör örgütlerinin elebaslarını aday gostersinler daha birleştirici olur onlar için
    Cevapla
  • ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkın % 25 ini temsil eden CHP adayı nasıl olurda seçim kazanır.Başka partililer aday gösterilerek,din siyasete alet edilerek,çarşaflılarak rozet takılarak,takiye yapılarak seçim kazanma çalışması yapmalı.
    Cevapla
  • Boyabatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet çok partili döneme geçtikten sonra hiç kazanamadı. Tekerrüre devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi