İran'da Putin'i şaşırtan canlı yayın sürprizi!

Rusya lideri Vladimir Putin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ikili görüşmesinin ve ardından üçlü zirvenin televizyonlar tarafından canlı yayınlanması Putin için sürpriz oldu.

İran'da Putin'i şaşırtan canlı yayın sürprizi!
İran'da Putin'i şaşırtan canlı yayın sürprizi!
GİRİŞ 07.09.2018 19:30 GÜNCELLEME 07.09.2018 19:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İran’ın başkenti Tahran’da yapılan Suriye konulu ve özellikle İdlib vilayetinin kaderini belirleyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani zirvesinin yankıları sürerken, ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

İRANLI YAYIN KURULUŞU YAYINI KESMEDİ, ZİRVE CANLI YAYINLANDI

Tahran’daki zirvenin açılış konuşmalarının ardından basına kapalı devam etmesi bekleniyordu.

Basın mensupları, açılış konuşmalarının ardından basın toplantısının yapılacağı salona alındı. Ancak daha sonra İranlı yetkili yayın kuruluşunun yayını kesmediği ortaya çıktı.

Bu karardan Türkiye ve Rusya tarafının bilgisi olmadığı öğrenildi. Bu tür zirvelerde müzakerelerin basına kapalı yapıldığı biliniyor.

ÜÇLÜ ZİRVENİN CANLI YAYINLANMASI PUTİN'İ ŞAŞIRTTI

Zirvenin televizyonlar tarafından canlı yayınlanması Putin'i şaşırttı.

 

YAYINDAN HABERİ OLMADIĞI İÇİN DOĞAL DAVRANIYORDU

İkili görüşmede samimi ve protokol dışı davranışlarla dikkat çeken Rusya lideri televizyonlara çıktığını öğrenince “Naklen yayında olduğumuzu bilmiyorum” dediği öğrenildi.

İRAN: YANLIŞLIKLA DEĞİL, BİLİNÇLİ OLARAK CANLI YAYINLADIK

Daha sonra üç liderin konuşmasının da canlı yayınlanmasının Rus cephesinin bilgisi dahilinde olmadığı ortaya çıkarken, İran tarafı görüşmenin ‘yanlışlıkla’ değil, bilinçli şekilde canlı yayınlandığını aktardı.

KAYNAK: AA, HÜRRİYET
YORUMLAR 21
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    canlı yayın iyi oldu herkes kimin ne olduğunu gördü
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz;müslümanım diyeni,tekfir edip öldürmüyoruz.Kafir de olsa ,mazlumu koruyoruz.Yani; zalimlerin keyflerine göre uydurdukları islamı değil, Hazret-i Muhammed SallALLAHU aleyh-i Vesellem'in yolu olduğu kanıtlanmış ehl-i sünnet-i,elimizden geldiğince,tüm samimiyetimizle,uygulamaya çabalıyoruz.ALLAHIMIZ DA LÜTF'UNU EKSİLTMİYOR,ARTIRIYOR.
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim başkan irana rusyaya avrupaya , amerikaya hepsine nekadar iki yüzlü olduğunu söyledi. rusyaya irana madem terörüst diyorsunuz fıratın doğusuna niye birşey yapmıyorsunuz dedi.avrupaya amerikaya zehirli bombayla öldürürsen sorun olur normal öldürürsen sorun olmaz diyorsunuz dedi bu nasıl mantık dedi.yani siz hepiniz kalleşsimiz dedi daha ne desin
    Cevapla
  • berkan 5 yıl önce Şikayet Et
    nasil izleyecegiz bunu
    Cevapla
  • ÖZGE 5 yıl önce Şikayet Et
    Zirve fos çıkmadı Erdoğanı dinleyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde