Mehmet Şimşek'ten 'Yeni parti' açıklaması

Eski Bakan Mehmet Şimşek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Takan'ın, "Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı." iddiasını sosyal medya hesabından yalanladı.

Mehmet Şimşek'ten 'Yeni parti' açıklaması
Mehmet Şimşek'ten 'Yeni parti' açıklaması
GİRİŞ 09.09.2018 09:03 GÜNCELLEME 09.09.2018 09:04
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Takan, eski Başbakan Davutoğlu ile bakanlar Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'in yeni parti kurmak için hazırlık yaptığını ileri sürdü. Mehmet Şimşek sosyal medyadan verdiği cevapla iddiayı yalanladı.

"PARTİ YEREL SEÇİMLERDEN SONRA KURULACAK"

 

 

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan AK Parti hükümetlerinde üst düzey görevler alan "Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek"in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu iddia etti.

MEHMET ŞİMŞEK'TEN YANIT GELDİ

Takan'ın bu iddialarına Mehmet Şimşek yanıt verdi. Şimşek Twitter üzerinden, "Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor" diye yazdı.

YORUMLAR 27
  • Memoks 5 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül muharrem v.b. toplanıp gerçek bir sol parti kurmalılar. Aksi taktirde akp ve mhp nin ittifakı eskişehir basta olmak üzere birçok chp kalesini devirecek bu da benim fikrim :-)
    Cevapla
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    mehmet simsek ne yapmiski parti kuracak.nasil olacak ki nasil yapilacak ki bence bakan olmasi bi hataydi ama ali babacan gercekten degerli biri
    Cevapla
  • MHP 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimşek Babacandan daha teknik ve bilgili... ama bir siyasetçi değil, bir teknokrattır.
    Cevapla
  • alii 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şimşek dolar alın dedi görevini yaptı ikinci talimatta bu galiba
    Cevapla
  • Nankör olmayın!! 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedense hep sağdan parti kuruluyor.amac sağ oyları bölmek.nitekim meral bayağıoy aldı.ne hikmetse hiç sol parti kurulmuyor bu kadar başarısız olmalarına rağmen.Hep sağ kesim hedef.cunku biliyorlar sol asla değişmez.Ama bizim sağ kesimde hâlâ nelerin değiştiğini girmeyen inslar var.Bir de bunu deneyelim diyecek kadar umursamaz lar var.Sanki kıyafet deniyor.Solcular surunur ama asla dindar bir partiye oy vermezler.Bizimkiler bir bismil yapsa solcu lider hemen inanıyor diğe sağcı lider sana kimlik kazandırmış senin eşit olduğunu sağlamış onu gormezler , sürekli kusur ararlar ona.
    Cevapla
  • Abdullah Er 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne hacet
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    İyiliği de kötülüğü de herkes kendine yapar. Ve su olduğu müddetçe teyemmüm caiz değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü