Kılıçdaroğlu açıklaması: Dava açacağız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Çelik, CHP liderine dava açılacağını açıkladı.

GİRİŞ 10.09.2018 18:45 GÜNCELLEME 10.09.2018 19:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti MYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştirdi

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Dün yaptığı basın toplantısı ibretlik bir basın toplantısıydı. Birincisi şu, sık sık tekrarladığı bir şey var. 15 Temmuz'a darbe girişimi diyor, 20 Temmuz'a ise darbe diyor. 

FETÖ'nün yurt dışındaki uzantıları, darbe girişimini meşrulaştırmak için 'kontrollü darbe' gibi argümanlar öne sürüyorlar. Bunun içeride taşıyıcılığını da CHP yapıyor. Biz bu literatüre alışığız.

 

 

60 darbesinden sonra darbeyi meşrulaştırmak ve meşru hükümetin yanlışlarını saymak, bu darbeye niye müstahak olduğundaki argümanları beslemek şeklinde olmuştur. Maalesef bu yaklaşımın bugün de sürdüğünü görüyoruz. 

Orada atıf yapıyor. CHP'nin kuruluş yıl dönümü olduğu için Kuvayi Milliye'ye atıf yapıyor. Kuvayi Milliye ruhundan kopalı çok olduğu Kılıçdaroğlu yönetiminin. 

Dolar baronları diyor. Dava açın diyor ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz. Daha önce biliyorsunuz daha önce dava açtı, kaybetti. "Bana açılan bütün davaları kazandım" diyor. Kazandığı dava yok. Man Adası davasını kaybetmiştir. Bunların bilgileri açıktır.

Nihayetinde bir genel başkandır. Ve maalesef sürekli her sözünü "bunu yapmazsanız namertsiniz" gibi... Modern siyasi tarihimizin en üslupsüz siyasetçisi olma rekorunu kırmak üzeredir. Bu kadar üslupsuz şekilde bu kavramları kullanması, sonuçta da haksız olarak ortaya çıkması bunu net şekilde gösteriyor

YORUMLAR 13
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman Rus ve eset atağa geçse Kılıçtaroğlu da içeriden saldırıyor. Yazıklar olsun Kılıçtaroğlunu o koltukta tutanlara ve oy verenlere.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu resmen Halkı isyana teşvik ediyor! ...savcılar nerede?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun ,CumhurBaşkanı ve 15 temmuz hakkındaki açıklamaları ve Halk,ı isyana davet ederekTürkiyeyi iç savaşa sürüklemekden hiç farkı yoktur! ! Cumhuriyet Savcılarının Muhakkak dava açılması lazım!. Kılıçdaroğlunun Demirtaşdan ne farkı var!. yazıklar olsun!!
    Cevapla
  • Kayılar 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu kk yi içeri tıkacak bir babayiğit yok mu. Sanıyorum korkuyorlar.
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp ülkedeki huzurdan vatandaşın mutluluğundan rahatsız olur.muhafazakar insanlarin rahat yaşamasinı hazmedemez.Vatanimizı suriye ye çevirmek için çirpınıyorlar..bunlar halkın rahatını hazmedemezler.zihniyetleri kirli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor