Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, FKÖ'nün Washington Temsilciliği’nin kapatılmasına "ABD’nin ortadoğu barış sürecinde tarafsızlığını yitirdiğinin göstergesidir" sözleriyle tepki gösterdi.

Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki
Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki
GİRİŞ 11.09.2018 14:27 GÜNCELLEME 11.09.2018 15:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan Filistin Kurtuluş Örgütü'nün (FKÖ) Washington ofisinin kapatılma kararına yönelik bir açıklama  geldi.

Açıklamada, "Washington FKÖ Temsilciliği’nin kapatılması kararı ABD’nin Ortadoğu Barış Sürecinde tarafsızlığını yitirdiğinin göstergesidir. Türkiye Filistin halkının haklı davasında yanında yer almaya devam edecek" denildi.

 

 

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada FKÖ'nün Washington ofisinin kapatıldığı duyurulmuştu.

Açıklamada karara gerekçe olarak "Fakat Filistin Kurtuluş Örgütü, İsrail'le anlamlı bir anlaşma içerisine girecek doğrudan girişimlerde bulunmadı. Aksine, bu grup hiç görmediği ve irtibata geçmediği halde ABD'nin barış planını kınadı" ifadelerine yer verilmişti.

YORUMLAR 8
  • medyacı 5 yıl önce Şikayet Et
    trump seni ve ülkeni kasırga yok edecek unutma çok kan döktünüz içinde boğulacaksınız
    Cevapla
  • Bilinmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugün ABD veya AB izin verse aramızdan kaç kişi gitmek ister? Milliyetçilik ve vatanseverlik narası atanları bi görmek lazım...
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İstediğinizi söyleyin, daha filistindeki gruplar, ortadoğudaki müslüman ülkerler birlik içinde olmadığı sürece adam istediğini yapar, yaptırır. Başta mısır, ürdün ve s.arabistanın filistin diye bir derdi yok. Üstelik bunlar filistini ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapıyor. ABD itibar falan kaybetmiyor, kimse kendini bununla kandırmasın.
    Cevapla
  • horasanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ey abd...sonun müslümanlar dan olacak...bunu iyi bil...bizi bekle...
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi lobisinin oyuncağı oldular.Dünya ülkeleri gözünde itibarını ve tarafsızlığını kaybeden bir Amerika'nın sonu pek parlak olmayacak eninde,sonunda parçalanacaktır. Amerikayı ayakta tutan yansız politikalarıydı bu politikaları bırakmaya başladığı için mutlu son Allah'ın izni ile yakındır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!