Erdoğan net konuştu: Bizde kriz falan yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan piyasalara verdiği mesajda "Kriz falan sakın ha bunlara aldanmayın. Bunların hepsi manipülasyon. Bizde kriz falan yok" dedi. Erdoğan dövizle kira konusunda ise "Burası Türkiye, ABD değil. Burada Türk Lirası geçer.Aksi takdirde bunun bedelini öderler." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 19.09.2018 14:01 GÜNCELLEME 19.09.2018 14:38
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Gaziler Günü Töreni'nde konuşan Başkan Erdoğan piyasalara net mesajlar verdi . "Kriz falan sakın ha bunlara aldanmayın. Bunların hepsi manipülasyon. Güçlenerek geleceğe yürüyoruz." diyen Erdoğan " Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldanmayın. Bu ülkede Dolar ile Euro ile kira mira yok. Bundan sonra Türk Lirası geçer. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Türkiye, ABD değil. Burada Türk Lirası'nın hükmü vardır. Türk Lirası ile mağazanı kiraya verirsin alışverişini yaparsın." ifadelerini kullandı.



Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

TÜRKİYE'NİN TERÖRLE MÜCADELESİ

 

 

Cudi'de, Gabar'da, Afrin'de, Cerablus'ta... Kandil de, Sincar da böyle oldu, böyle olacak. Teröristlerin hain saldırıları karşısında vakur bir duruş sergileyen halkımız, hainlerin emellerine ulaşmasına izin vermemiştir. 15 Temmuz'da sadece telefondan sizlere 'Hadi meydanlara' dedik. Milyonlar meydanlara döküldü. Ne olacak diye düşünmediler, bayrak, millet dediler, F16'lara tanklara toplara karşı... 16 saatte bu millet o FETÖ denen alçak, hain terör örgütüne karşı zaferle kucaklaştı.Bu millet bu destanı Çanakkale'de de yazdı. Bütün dünya karşısındaydı ama bizim Mehmedimiz Gazi Mustafa Kemal'le Çanakkale'de, Kocatepe'deydi. 15 Temmuz şehitlerimize, gazilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.  Böyle bir milletin evladı olmaktan iftihar ettiğimi bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları karşısında devlet olarak bize düşen, emanetlerine sahip çıkmaktır. Biz zaten sizin emanetçisiyiz. Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize verilecek hizmetleri en iyi şekilde yürütmek için gerekli birimleri kurduk. 

"İDLİB İÇİN 12 MADDE İMZALANDI, BARIŞA DOĞRU ADIM ATTIK"

Türkiye karanlık bir meçhule doğru itilmeye çalışılmıştır. Türkiye kendisine başka bir istikamet çizmiştir. Bir kapı kapanır, Allah başka yerden farklı kapılar açar. Bu yeni sürecin de sancıları var. Her kutlu doğum sancılı olur. Şehitlerimizin ardından ağladık, gazilerimizin acılarını paylaştık. Kimi zaman dost bildiklerimizin ihanetlerinin şaşkınlığıyla etrafımıza bakındık. Hiçbir zaman yeise kapılmadık. Umudumuzu kaybetmedik, mücadeleden vazgeçmedik. Biz sabrettikçe, mücadele ettikçe gördük ki arkamızda sadece milletimizin değil, yüz milyonlarca kardeşimizin desteği ve duası var. Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de yaptığımız görüşmelerde, İdlib'deki barış görüşmelerini nasıl başlattığımızı ifade etti. 12 madde sıralandı, imzalar atıldı. Bu sınırlarımızın ötesinde bir barışa adımdır. 

"YARINKİ TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ, DAHA İDDİALI OLACAK"

Ayağımıza sıkılan kurşunların nasıl sekip sahiplerini bulduklarını gördük. Bize kurulan tuzakların nasıl faillerini bulduklarına şahit olduk.  Türkiye olarak Allah'ın ve tarihin bize yükledikleri sorumlulukları üstlendikçe hep aydınlandık. Buna karşı kafalarında kırk tilki dolaştıranların nasıl hüsrana uğradıklarını gördük. Türkiye 20 yıl önceki Türkiye'den daha zengin, daha etkilidir. Yarınki Türkiye daha güçlü, daha iddialı olacaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz ülkemizin potansiyelini biliyoruz. Hedeflerimize ulaşacağımıza eminiz. 

YORUMLAR 107
  • İlyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek 1.5tl marketlerde denetleme sıfır 2 ay önce yaptıgın alısverısı sımdı aynı parayla yarısını dahı alamıyorsun allah asgarı ücretliyi korusun
    Cevapla
  • AdanaAhmetÖxxn 5 yıl önce Şikayet Et
    allah yardim etsin. amin
    Cevapla
  • efsane 5 yıl önce Şikayet Et
    aynennn
    Cevapla
  • Nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    Kriz yoksa yarım litre pet suya bile neden zam geliyor ? Hiçbir şey yemem giymem kabul ama Çocuğuma aldığım mama %100 zamlandı . Nasıl geçinelim? 2000 tl Maas ile geçinmenin formülünü bakanlıktaki müdürler versinler de ona uyalım ...
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim ulkemizdeki firsatci insanlar oldugu muddetce disardan dusmana ihtiyac yok.
    Cevapla
  • habib 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani bu olay sabah güneşe karşı çıkıp güneş doğmadı hala gece devam ediyor demekle ne farkı var bu nedir nasıl bir durumdur ....
    Cevapla
  • Jjıjg4 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem kriz yok neden dolar 3-4 lira arasında değil? Neden bir top a4 kağıdı 20 lirasının üzerinde? Neden akaryakıt fiyatları pahalı ?
    Cevapla
  • Canki 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulkemizde kağit uretilmiyor cunku kagit fabrikalari satildi ve uretilmiyor kagitta yurtdisindan geliyor
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek manada yok kriz. Saldırı var, hücum var, bu halkı ve ülkeyi yok etmeye yönelik. Bunu göremeyen basiretsizlere Allah basiret versin.
    Cevapla
  • Deli bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bu sene alanyadaydim esnafin biri bana 70 yuroya parfum satmaya kalkti sonra dedimki usta biz nezamandan beri yuroya gectik deyince ne yapalim burasi turist deyip geci verdi dedimki maliyeye sikayet edecem cunki burda kazikliyorsun insanlari geri u donusu yapip yok 70 lira olsun demekki vadantas gorevini yerine getirirse bunlar boyle dovizle satis yapamazlar
    Cevapla
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke birde düzgün yazabilseydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'