Kılıçdaroğlu'ndan Enis Berberoğlu açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tahliye kararıyla ilgili olarak ilk açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Bu akşam kendisi ile buluşacağım, kucaklaşacağım. Ama kararı, kendisini görmediğim için bugünden, şu anda yorum yapamayı doğru bulmuyorum' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 20.09.2018 19:44 GÜNCELLEME 21.09.2018 06:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, Vize ilçesindeki ziyaretinin ardından Yargıtay'ın Enis Berberoğlu ile ilgili kararına ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Enis beyle ilgili verilen karar sonucu, Enis bey tahliye olacak. Bu akşam kendisiyle buluşacağım, kucaklaşacağım. Ama kararın kendisini görmediğim için şu anda yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Kendisini de dinleyeceğim." ifadelerini kullandı.

 

 

TAHLİYE EDİLDİ

Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin, durdurulan MİT tırları görüntülerini eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ilettiği iddiasıyla yargılandığı davada, "gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan verilen 5 yıl 10 ay hapis cezasını onadığı, milletvekilliği sona erinceye kadar cezasının infazının durdurulmasına karar verdiği CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, cezaevinden tahliye edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Netice itibari ile Berberoğlu serbest kaldı Kılıçdaroğlu ve avanelerini sattı. İlerleyen günlerde Kılıçdaroğlu na yakın olan bazı haşnler tutuklanacak, serbest kalmasına en çok Kılıçdaroğlu üzüldü, yakında CHP içindeki kavgadan bunu anlayacağız, Kılıçdaroğlu için sonun başlangıcı...
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    berberin casus olduğu onaylandı yani
    Cevapla
  • Zaloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ''Mahkeme'' tutukluyor, ''üst mahkeme'' salıyor... ''Yan mahkeme'' itiraz ediyor, ''karşı mahkeme'' itirazı kabul ediyor, ''üst mahkeme''nin daha üstündeki ''mahkeme'' davaya tekraren bakıp daha başka bir ''ileri mahkeme''ye sevk ediyor... vs vs vs... Vatandaş olarak bu ''hukuk sistemimizi'' hayretle izliyoruz !...
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hukukçulardan daha zekice bir yorum olmuş. Tebrikler.
    Cevapla
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili dokunulmazlığı kürsü dokunulmazlığına inmesi lazım. Vatana ihanetin vekili mi olur
    Cevapla
  • Murat Sahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Birde Turkiye de ozgurluk yok, diktatorluk var derler. Bu ulkede vatan hainleri bile ozgur kalabiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?