Bahçeli'den 'kayan yıldızlar' tepkisi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türkçe'nin önemine dikkat çekerek affın çıkartılabileceğini söyledi. Bahçeli sosyal medyadaki 'Falling Stars (Kayan Yıldızlar)' akımını da eleştirdi.

Bahçeli'den 'kayan yıldızlar' tepkisi
Bahçeli'den 'kayan yıldızlar' tepkisi
GİRİŞ 25.09.2018 22:21 GÜNCELLEME 25.09.2018 22:22
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanan siyasetçilerden olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 26 Eylül 1932'de toplanan Birinci Dil Kurultayı'nın yıl dönümünde Türkçe'nin önemine dikkat çekti.

Son zamanların popüler akımlarından "Falling Stars'ı (Kayan Yıldızlar)" eleştirdi.

 

 

Bahçeli'nin konuyla ilgili yazdıkları şu şekilde:

"TÜRKÇE'YLE AFFI ÇIKARTIRIZ"

"Hakikaten Türkçe düşünürsek ayrık otlarını birer birer ayıklarız. Türkçe duruş gösterirsek milli vicdanın çağrısını işitiriz. Af ise beklenen çıkartırız, ekonomik kuşatmaysa yapılan yararız, siyasal kanama ve sosyal parçalanmaysa kurgulanan biz Türkçe’yle şer oyunu bozarız.

"YOZLAŞMIŞ AKINLARA İTİBAR ETMEYİZ"

Türkçe’yi bayraklaştırırsak, sosyal medyada yeni bir akım olarak yutturulmaya çalışılan, özel jet, lüks otomobil ya da villasında ayağı takılıp düşmüş gibi sahte poz verenlere kanıp yozlaşmış akınlara itibar etmeyiz. Ayakta bulamadıklarını yerde arayanlara kulak asmayız.

"DİL BAYRAMI'NI KUTLUYORUM"

Türkçe umudumuz, istiklal sancağımızdır. 26 Eylül 1932’de toplanan Birinci Dil Kurultayının yıldönümünde büyük Türk milletinin Dil Bayramı’nı kutluyorum. Türkçe’ye emek ve ömür veren, gelişmesi için fedakarca çaba gösteren kahraman ecdadımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum."

YORUMLAR 29
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    suçluya af demek,suçluyu suça teşvikten başka şey değildir....devamlı af çıkması suç işliyecek kişiyi suça yöneltir---yahu nasılsa cezada az,yarısı infaz,bide af çıkarır kerizler,1-2 senede kurtulurum düşüncesi ile hareket eder.
    Cevapla
  • Milliyetçi cCc 5 yıl önce Şikayet Et
    iDAM. iDAM. iDAM. idam gelir de hainlere teröristlere ve karaborsacı stokculara fırsatcılara vede kamu malını çarcur edip çalanlara uygulanırsa ülkemiz kısa sürede huzur a kavuşur ekonomik sıkıntıları aşar... inşaallah Güzel Günlere Türkiyem...
    Cevapla
  • Gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli; emeklilikte yaşa takılanlar ile alakalı sözünüz var unutmayın. Bırakın bu faso fiso işleri.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir muhalefet gelmesi lazımki dindar-dürüst-asla yalan söylemeyen o zaman iktidara şu yaptıkların doğru değil hatalı işlerde dine uygun hareket et diye uyarsın ama maalesef bizde yok hükümetler isterse yüzde 80 oy alsın dinen istişare kurulu olmadan alim ve gerçek hocalara danışmadan dini kurallara uymadan alınan kararlarda vebal vardır.
    Cevapla
  • musa çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    ya sen ne mükemmel bir adamsın.sayın bahçeli siz büyük bir devlet adamısınız .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti