Kral Selman'dan Erdoğan'a telefon

Suudi Arabistan Kralı Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı. Kral Selman, Türkiye'nin ortak soruşturma ekibi kurulmasına onay vermesinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Kral Selman'dan Erdoğan'a telefon
Kral Selman'dan Erdoğan'a telefon
GİRİŞ 14.10.2018 22:52 GÜNCELLEME 15.10.2018 00:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz bu akşam telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, Cemal Kaşıkçı olayının aydınlatılması meselesi ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suud Kralı Selman’ın, olayın soruşturulması çerçevesinde ortak çalışma grubu oluşturulmasının önemini de vurguladıkları öğrenildi.

"TÜRKİYE İLE İLİŞKİMİZE KİMSE ZARAR VEREMEZ"

 

 

Kral Selman, "Türkiye ile güçlü ilişkimize kimse zarar veremez" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR 24
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudı-ABD yakınlaşmasına muhalif KAŞIKÇI'yı "Türkiyedeki konsolosluğa yönlendirip" infaz eden üst akıl bi taşla onlarca kuş vurdu.Fevri karar vermeyelim. Zira hala çözemediğimiz Muhsin YAZICIOĞLU süikastini yapanlarla, sınırdan geçecek grup arasında PKK'lı Fehman Hüseyin var deyip insanımızı bombalatan merkez aynı merkez.. LAİLA diskoda çoğunlukla Arap turistleri vurarak Türkiye ile Arapların arasını açmaya çalışan ÜST Aklın yeni oyunu bu..
    Cevapla
  • nevzat 5 yıl önce Şikayet Et
    neoldu sihirli kürenin sihiri bozuldumu sisi ile abd ile sıkı kanka oldun filistine sırtını döndün Allah da sizin planlarınızı bozacaktır inşallah
    Cevapla
  • ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    elçileğe müdahele etmemizi engellemek ve zaman kazanmak için aradılar. biz yine geç kaldık tabi. şimdiye kadar hepsinin sınır dışı edilmesi lazımdı.
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hangi güçlü ilişkiden bahsediyorsunuz,ben anlayamadım!!!Daha dün Bae ve Sudiarabistan ülkemizde kaos çıkarmak için 12 milyar dolar harcamadımı!!!!
    Cevapla
  • Frk 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu aklınizi kullanin biraz cinayet işleyecek ulke kendi evindemi isler ! ABD de diyorki bizsiz ayakta duramazsiniz . Arkadaslar burda tambir BIZANS OYUNU DONUYOR operasyon cekiyolar suudilere ve bize . Devlet akli bu ihtimalden sebep temkinli yaklasiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?