Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama! Bizi kandıramazlar

ABD'nin terörist başlarına ödül koymasına Cumhurbaşkanlığı'ndan ilk yorum geldi. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın 'YPG'yi PYD'yi PKK'dan ayırıyoruz diyerek bizi kandıramazlar' dedi.

GİRİŞ 06.11.2018 21:26 GÜNCELLEME 07.11.2018 09:14
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kalın açıklamasında, "YPG’yi PYD’yi PKK’dan ayrı tutuyoruz diyorlar bununla bizi kandıramazlar. Bunların organik bağının araçsal bir ilişki olmadığını defalarca anlattık. Çok geç kalınmış bir eylem. Bunu yapsınlar olumlu karşılarız ama büyük fotoğraf içinde bu YPG angajmanını perdelemek için yapılan birşeyse 3 gün sonra gerçek ortaya çıkacaktır" dedi.

 

 

YORUMLAR 22
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    pkk denen örgüt pyd-ypg den farklı mı ki böyle ödül koyuyorlar. madem ödül var Salih Müslimin başınada ödül koysana.. anladın ki Türkiye kararlı pkk nın sonunu getirecek benimde katkım var demeye getiriyor.
    Cevapla
  • doba 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin sinsi planlarından biridir. Hiç bunların bizim için hayırlı olan bir iş yaptığını gören var mı. PYD ye yapılan silah yardımlarını perdelemek ve PYD yi meşrulaştırmak ve suriyenin kuzeyinde kürt devleti kurmak niyetindeler.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    İSRA SURESİ 16NCI AYET MEALLERİNDEN : Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR, iktidara getiririz. İlâhi-İslâmî emirleri uygulamayı emrettiğimiz halde, onlar orada, DOĞRU VE MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ TERKEDERLER, hak dine itaat dışına çıkarlar, günah, isyan, inkâr bataklığına dalarlar. Hür iradeye, ÖZGÜRCE SEÇME HAKKINA SAHİPKEN, SANA VE KUR’ÂN’A İTİBAR ETMEDİKLERİ İÇİN, o memleket halkı gerekçeli olarak cezaya müstehak olur. Biz de orayı darmadağın ederiz
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Brzezinski, bölgenin jeopolitik eksenini oluşturan Türkiye ve İran’dan birisinin veya her ikisinin birden istikrarsızlaşmasının etnik ve mezhep temelli kaos ortamının bütün Kafkaslar ve Orta Asya’ya yayacağı "bu durumda ortadoğudaki ülkelerin İSRAİLE TEHDİT OLAMAYACAK kantonal şekilde bölünmesinin" amaçlandığını artık sağır sultan bile bilmektedir. "Ortadoğu da içlerinde Türkiye'nin de olduğu 23 ülkenin sınırlarını değiştireceğiz" şeklindeki yaklaşımları ve gözümüzün önünde, BİZLE ALAY EDER GİBİ PKK=PYD'ye silah yağdırırken??!!
    Cevapla
  • düşünen. 5 yıl önce Şikayet Et
    PKK başına ödül konulanlardan ibaret değil, yöneticileri de sadece bu gün değişmiş değil ,defalarca el değiştirdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'