Erdoğan ve Trump görüştü

Arjantin'deki G-20 Liderler Zirvesi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump ayaküstü bir süre görüştü.

Erdoğan ve Trump görüştü
Erdoğan ve Trump görüştü
GİRİŞ 30.11.2018 19:03 GÜNCELLEME 01.12.2018 13:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki temaslarına başladı.

 

 

ERDOĞAN'I MAURICIO MACRI KARŞILADI

G20 Zirvesi'nin Dönem Başkanı ve Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, toplantı başlamadan önce Costa Salguero Fuar Alan'ında liderleri tokalaşarak karşıladı. 

 

 

Erdoğan, G20 aile fotoğrafında hazır bulundu, daha sonra diğer devlet başkanlarıyla zirvenin ilk programı olan "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek" temalı özel oturuma geçti. 

ERDOĞAN VE TRUMP AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturum başlamadan önce ABD Başkanı Donald Trump ile ayaküstü sohbet etti. Görüşme esnasında Erdoğan'ın yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Liderler, oturumun ardından Arjantin Devlet Başkanı Macri'nin konuşma yapacağı açılışa iştirak edecek.

YORUMLAR 6
  • İbrahim kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Seviyoru sayın rehis sen halkın seviyor
    Cevapla
  • Atilla Han 5 yıl önce Şikayet Et
    2019 ortasına kadar olası ekonomik saldırılar için tetikte olunmalı. Halkın yükünü hafifletmek için iş dünyasından fedakarlık talep edilmeli. 2019 siber güvenlik bağışıklığı daha ciddiyetle takip edilmeli. Sivil savunma kapasitesi ölçülebilir-kıyaslanabilir noktaya gelmeli. Deprem benzeri afetler için daha çok eğitimli personel yetiştirilmeli.
    Cevapla
  • Baba kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi artist bu zirvedekilerin adam gibi kararlar çıkmaz hepsi kendini kaf dagında görüyo ayak üstü sohbet etmişler vaybe çok başarılı olmuş hepsi
    Cevapla
  • ABD PARASI YÜKSEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu Trump ABD Istedi zaman Suriyede Ortadoğuda Savaş Çıkartıyor istedi zaman Doları Yükseltiyor ABD parası Dünyada Geçerli bugün Petrolden Cep Tel kadar herşey Dolar Üzerinden Alınıyor
    Cevapla
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    almayalım ilk önce biz vatandaş olarak dolar iş yapıyoruz elimize az para geçse dolar yada euro yapıyoruz kendi paramıza saygımız yok
    Cevapla
  • Haber 5 yıl önce Şikayet Et
    Gunaydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek