CHP’li vekil çarpıttı, bu görüntüler yalanladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli Büyükşehir adayı olarak açıkladığı Tahir Büyükakın’ın AK Parti İl Başkanı’na yaptığı tavsiyeyi CHP’li Fatma Kaplan Halk TV’de çıktığı programda skandal ifadelerle çevirerek algı operasyonuna yöneldi.

GİRİŞ 01.12.2018 17:02 GÜNCELLEME 01.12.2018 17:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, çalışmalarını yürütmek için gittiği Gebze ziyaretindeki ilçe başkanına tavsiyesini CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet çarpıtarak algı operasyonu yapmaya kalkıştı.

 

 

CHP’li Fatma Kaplan, Büyükakın’ın ilçe başkanını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, ilçe başkanına seçimlerden sonraki ilk icraatının küçük olan ilçe teşkilat binasının yenilemesi gerektiğini tavsiye ettiği konuşmasını çarpıttı.

BÜYÜKAKIN PARTİSİNİN İL BAŞKANINA TAVSİYEDE BULUNDU

 

 

Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada ilçe başkanına seçimlerden sonra yapması için tavsiye niteliğinde “Her halde ilk icraatın ilçe binasının büyütülmesi olacak. Başkanımız üye sayısını artırmış, performansı gayet iyi ama bir de bina yapması gerektiğini buradan görüyoruz. Gebze teşkilatı buraya sığmıyor” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ VEKİL ALGI OPERASYONU İÇİN SÖZLERİ ÇARPITTI

CHP’li Fatma Kaplan, Büyükakın’ın bu sözlerini CHP’nin kanalı Halk TV’de katıldığı bir programda “Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Büyükakın, Gebze’ye gitti teşkilatlarını ziyaret etti. Verdiği ilk vaat ne biliyor musunuz? Kamudan gelen bir adamın verdiği ilk vaat ‘size söz veriyorum Büyükşehir Belediye Başkanı olursam ilk yapacağım iş size bir ilçe binası almak’ dedi. Bizim paramızla daha başkan bile olmamışken böyle itiraflarda bulunuyor” diyerek çarpıttı.

 

YORUMLAR 5
  • Meta 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalanınız bata sizin millet bıktı artık
    Cevapla
  • Bilal Gürbüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen İzmir'e bak
    Cevapla
  • umit 41 5 yıl önce Şikayet Et
    Kocaeli li izmit liyim reis öyle bir aday gösterdiki öz kocaeli li hiç beklemiyorlardı acayip zorlarına gitti Tahir hoca ezer geçer Fatma hürriyet kaplan denilen milletvekili hep reklam peşinde yine avuçlarını yalarlar bunların yüzünden kocaeli de hdp vekil çıkardı utanıyorum chpden bunlara yağmurlu havada su yok su
    Cevapla
  • taner 5 yıl önce Şikayet Et
    Halk tv ,chp,hdp=abd
    Cevapla
  • sekment 5 yıl önce Şikayet Et
    bu chplilerin hayatları yalan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı