Erdoğan: Birkaç güne operasyona başlıyoruz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde fırat'ın doğusunda yapılacak operasyonun başlayacağını duyurdu.

GİRİŞ 12.12.2018 13:31 GÜNCELLEME 12.12.2018 13:57
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, "Fırat'ın doğusunu bölücü terör örgütünden kurtarmaya yönelik harekatımıza birkaç gün içinde başlayacağımızı ifade ettik, ediyoruz" dedi.

 

 

FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYON

Suriye'de artık DEAŞ diye bir tehdit yoktur. Bu, bizim için bir masaldır. Fırat'ın doğusunu bölücü terör örgütünden kurtarmaya yönelik harekatımıza birkaç gün içinde başlayacağımızı ifade ettik, ediyoruz.

Münbiç'te inkarı mümkün olmayan bir oyalama taktiği uygulanmıştır. Şu anda hala uygulanıyor. Münbiç yüzde 80-85'i ile tamamen Araplara ait olduğu halde şu anda orada terör örgütleri bulunuyor ve dürüst davranmıyorlar, oradaki teröristleri oradan hala çıkarmıyorlar. O zaman biz çıkaracağız, iş başa düştü.

AMERİKALILAR YÜZÜMÜZE KARŞI FARKLI KONUŞUYOR

Amerikalılar yüzümüze karşı olumlu konuşmalarına rağmen DEAŞ'a karşı bölücü terör örgütünün unsurlarını sahaya sürmeyi tercih etti. Son olarak 30 bin teröristi bölgede eğitme adımlarını atmaya başladılar. Diyorlar ki 'Yok böyle bir şey.' Tüm dünya medyası bunu tespit etmiştir. Hepsinin elinde bu bilgiler var. Bu doğru mu? Ne yaptığınızın farkında mısınız? 

Bölücü terör örgütü ile olan ilişkilerini her geçen gün daha da ileriye taşıdılar hatta birlikte bayrak, tabii onların paçavralarını, sallıyorlar. Kiminle yan yana? Kendi bayraklarıyla o paçavralar yan yana. Ortak devriye, ortak eğitim aşamasına kadar getirdiler bu işi.

"ABD TERÖRİSTLERİ KORUMAK İSTİYOR"

ABD'nin kurduğu radar ve gözlem noktalarının hedefinin, ülkemizi teröristlerden değil, teröristeleri Türkiye'den korumak olduğu aşikardır.

"KİMİ UYUTUYORSUNUZ"

Bölücü terör örgütünün Suriye koluna verilen silahlarla ilgili itirazlarımıza 'ağır silah vermedik' dediler. Mevcutları da 'DEAŞ tehdidinin ortadan kalkması ile toplayacakları sözüyle mukabele ettiler. Kimi uyutuyorsunuz. Hala etkinlik gösterdiği 150 kilometrekarelik alandan söz ediliyor. Tüm mesele buysa DEAŞ unsurlarını derhal etkisiz hale getirmeye hazırız.

HEDEFİMİZ ABD ASKERİ DEĞİL

Hedefimiz asla Amerikan askerleri değildir, bölgede faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarıdır. 

YORUMLAR 96
  • kilic 5 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • Siirtli 5 yıl önce Şikayet Et
    Selahaddin-i Eyyubi'nin torunları olarak arkandayız Reis.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    SO NU NA Kadar Arkandayız Başkanım.Emret gidelim savaşalım.
    Cevapla
  • KAPAK 5 yıl önce Şikayet Et
    la ğalibe illallah
    Cevapla
  • Muhidtin Atlıhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gazamız mübarek olsun rabbim ordumuzu muzaffer eyle Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?