CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’ın geri çekildiği iddiası sonrasında çok sayıda partili CHP Balıkesir İl Binası önünde toplanmaya başladı.

Partililer, İYİ Parti'nin adayı İsmail Ok'a oy vermeyeceğini açıklayarak slogan attılar.

CHP'li grup Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti.

İL BAŞKANI'NDAN İSTİFA SİNYALİ

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Ahmet Akın’ın adaylığının geri çekilmesi durumunda il ve ilçe örgütlerinin istifa edeceğini söyledi.

'İTTİFAKI BAŞKA YERDE YAPIN'

Açıklamasında partililerine geri adım atmayacaklarının sözünü veren Sarı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün ittifak yapılacaksa başka yerlerde yapılabilir. Balıkesir özelinde bunu kabul etmemiz mümkün değil. Bizim adayımız açıklandı ve onun arkasındayız. Bugün biz demokrasiye ve adalete inananlar olarak yaptığımız açıklamaların da sonuna kadar arkasında olmaya devam edeceğiz. Uzlaşı ve demokrasiye inanıyoruz. Ama biz adayımızı açıkladık. Aday açıklanmayan yerlerde bu süreç devam edebilir. Bugün bu mücadele asla bitmeyecektir."

Sarı, sabah konuyu görüşmek üzere yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara'ya parti genel merkezine gideceklerini söyledi.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • FARUK TOK 13.12.2018 15:08
    Kılıçdaroğlunun dediği gibi tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz hiç kıvırmayın
  • alican 13.12.2018 13:29
    benim,anlatmak istediğimde budur,bu bir dayatmacadır,eğer ben tuttuğum partimi destekliyorsam,başka partinin adayına oy vermem,söz konusu olamaz ittifak dayatmasına karşıyım.
  • Mustafa yok 13.12.2018 11:31
    Bencede kılıçtar oğlu istifa etmeli
  • Vatandaş 13.12.2018 11:08
    Bu tepkiyi Hdp için de verin.İyi parti vitrinde görülen ,ama geride Hdp ile ittifak var.
  • Yusuf 13.12.2018 09:55
    Bunlar Belediye seçimlerini kazandıklarında geri dönüşüm bekleyen, emeklerinin karşılığını iş veya rant olarak alacaklarını düşünen ama durum bu hale gelince hevesleri kursaklarında kalan memleketin normal insanları.Kızmayın onlara , sevin.
Daha fazla yorum görüntüle