Beyaz Saray'dan FETÖ açıklaması

Beyaz Saray, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin 'ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iade konusunu araştıracağını söyledi' açıklamasını yaptı.

Beyaz Saray'dan FETÖ açıklaması
Beyaz Saray'dan FETÖ açıklaması
GİRİŞ 19.12.2018 00:32 GÜNCELLEME 19.12.2018 12:11
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki telefon görüşmesinin detaylarını açıkladı.

 

 

FETÖ elebaşı Gülen'in iadesinin görüşmede gündeme geldiğinin altını çizen Beyaz Saray "Başkan Trump, Sayın Erdoğan'a Gülen'in iade konusunu araştıracağını söyledi" ifadelerine yer verdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AÇIKLAMIŞTI

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi ile ilgili çalışıldığını söylediğini belirtmişti.

TÜRKİYE 84 KİŞİLİK BİR LİSTE SUNDU

FETÖ ve elebaşına ilişkin FBI tarafından birçok eyalette yürütülen soruşturmada bu örgütün karanlık tarafının ve ABD yasalarını nasıl ihlal ettiklerinin fark edildiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Bizim beklentimiz çok net. İkili anlaşmalarımız var, uluslararası hukuk ortada. Bu kişi ve bu örgüte üye diğerlerini, 84 isimden oluşan listeyi, Türkiye'ye iade talebiyle ABD'ye sunduk" dedi.

YORUMLAR 54
  • gülsen 5 yıl önce Şikayet Et
    her söyledikleri külliyen yalan, terör üreticisi abd den sözünde durmasını beklemek saflık olur, kendi besleyip musallat ettiği teröristini niye versin ki ?
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer 15 Temmuzu amerika fetöyü kullanarak yapmışsa ve amerikanin ajanı taşerönü ise vermez, kullanmaya devam eder...
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce NATO Toplantılarında 4ncü madde gereği " ABD'nin terör örgütünü destekleyerek, Türkiye'nin güvenliğini tehlikeye attığı" gündeme getiririlmelidir.Umarım yıllardır NATO şemsiyesi altında emperyalizmin "güneydoğuya çöreklenmesi" projesine dönmez bu işler. Yıllardır "İncirlik bizim kontrolümüzdedir" derken emperyalizmin sadece İncirlikten ne dolaplar çevirdiği gözlerimizin önündeyken!!?
    Cevapla
  • Herşey vatan için 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce defa talep edildi, belge verildi, kaybettik dediler bir daha bir daha verildi. İpe un sererek bugüne geldik. Haşhaşi başını vermeleri teknik olarak mümkün değil. Joni'nin kendi ayağına sıkması gibi bir şey. Tamamen oyalama, mümbiç'i geçiştirme taktikleri.
    Cevapla
  • KATİL abd 5 yıl önce Şikayet Et
    3 yıldır iade etmeyen abd yine iade etmez sadece oyalamak ve zaman kazanmak istiyor. abd fetüşşeytanı iade ederse darbeni,n ana sponsorunun abd olduğunu resmen kabul etmiş olur. hoş iade etmeyerek de darbe girişimini desteklemiş oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!