Destici: HDP'nin hazineden para alması haramdır

TBMM Genel Kurulu'nda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde şahsı adına söz alan Destici bugün benim konuşmamı protesto etmek için salonu terk eden PKK'nın siyasi uzantılarına hazineden vermeye devam ediyoruz. Bir kere, bu, vallahi de haramdır billahi de haramdır ve bu harama da hiç kimsenin ortak olmaması gerekir'' dedi.

GİRİŞ 22.12.2018 07:48 GÜNCELLEME 22.12.2018 09:22
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, "Eğer biz 35 yılda bir trilyon doları terörle mücadeleye harcamasaydık, bugün tek başına milli gelirimiz en az 20 bin dolar seviyesinde olabilirdi." dedi.

 

 

TBMM Genel Kurulu'nda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde şahsı adına söz alan Destici, 2019 yılı bütçesinin 5 katından fazlasının 35 yıldır terörle mücadele uğruna dağlara gömüldüğünü söyledi.

"Hala ders almamış gibi, konuşmamı protesto için salondan çıkan PKK'nın siyasi uzantılarına Hazineden vermeye devam ediyoruz," diyen Destici, şöyle devam etti:

 

 

Bu bir kere vallahi de haramdır, billahi de haramdır. Bu harama da hiç kimsenin ortak olmaması gerekiyor. Bunlara verilen Hazine yardımı nasıl ki belediyelerden PKK'ya aktarılmışsa devletin Hazinesinin de bir kısmı PKK'ya aktırılmaktadır. Eğer biz 35 yılda bir trilyon doları terörle mücadeleye harcamasaydık, bugün tek başına milli gelirimiz en az 20 bin dolar seviyesinde olabilirdi. PKK'yı lanetlemeyen hiç kimsenin burada rakamları diline dolaması asla kabul edilebilir değil.

PKK'NIN SİYASİ UZANTILARINA PARA VERMEK HARAMDIR

TBMM Genel Kurulu'nda 2019 yılı bütçesinin tümü üzerinde şahsı adına söz alan Destici, ''Biz 2019 bütçesinin 5 katından fazlasını otuz beş yıldır Kandil uzantılarıyla mücadele uğruna dağlara gömüyoruz ve hâlâ hiç ders almamış gibi, bugün benim konuşmamı protesto etmek için salonu terk eden PKK'nın siyasi uzantılarına hazineden vermeye devam ediyoruz. Bir kere, bu, vallahi de haramdır billahi de haramdır ve bu harama da hiç kimsenin ortak olmaması gerekir'' dedi.

YORUMLAR 45
  • Samsunlu55 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin duygularına tercüman oldun Sayın Destici. Allah razı olsun..
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bırak parayı hdpnin meclise girmesi haram bir kere !!!!!
    Cevapla
  • kadri 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin bu sıkıntılı günlerinde hiç bir parti hazineden para almamalıdır.
    Cevapla
  • Merak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler lafla olmuyor, bununla ilgili kanun teklifi verdiniz mi Sayın Destici? Vermediyseniz neden? Verdiyseniz kimler destekledi, kimler desteklemedi? Açıklarsanız seviniriz.
    Cevapla
  • Temel diyorki. 5 yıl önce Şikayet Et
    B.B. Partisinde de M.H.Partisi gibi Bircök TÜRK ve Insanin oldugundan haberimiz var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi