Çipras Erdoğan'ın yaptığının aynısını yaptı

Yeni savunma bakanı olarak atanan Genelkurmay Başkanı ile görüşen Yunanistan Başbakanı Çipras, bunun hem yerel hem de dış politika açısından bir mesaj olduğunu söyledi.

Çipras Erdoğan'ın yaptığının aynısını yaptı
Çipras Erdoğan'ın yaptığının aynısını yaptı
GİRİŞ 14.01.2019 19:06 GÜNCELLEME 14.01.2019 19:08
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Makedonya ile isim anlaşmazlığı meselesini gerekçe gösterip dün istifa eden Savunma Bakanı Panos Kammenos’un yerine atadığı Genelkurmay Başkanı Evangelos Apostolakis ile bir araya geldi.

 

 

"EGEMENLİĞİMİZİ BOZMAYA ÇALIŞACAK  BİR ŞEY OLURSA, KARŞILARINDA BU ŞEKİLDE DURUYOR OLACAĞIZ"

Çipras, genelkurmay başkanının savunma bakanı görevine getirilmesinin hem dış hem de yerel düzeyde açık bir mesaj olduğunu söyledi. Çipras, “Bu atama aynı zamanda Yunanistan’ın egemenlik haklarının savunulmasıyla ilgili de şu mesajı veriyor: Biz birlik olmuş vaziyetteyiz, egemenliğimizi bozmaya çalışacak herhangi bir şey yapmaya çalıştıklarında karşılarında bu şekilde duruyor olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Çipras’ın ardından söz alan Apostolakis de görevini ‘siyasi partilere uzak durarak’ icra edeceğini vurguladı, bu ‘yüce onur’ için Çipras’a teşekkür etti.

ERDOĞAN DA GENELKURMAY BAŞKANI'NI SAVUNMA BAKANLIĞI'NA GETİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, seçimden sonra oluşturduğu kabinede, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusu Akar'ı, Savunma Bakanı olarak görevlendirmişti.

YORUMLAR 52
  • ERMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Ege denizinde işgal edilen 18 TÜRK ADASI ve 1 TÜRK KAYALIĞINI ne zaman boşaltacaklar .Onu da söylesin cipras efendi .
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    yunanistanın bütün devlet varlığı ipotek altındadır subayları silah ve kıyafetleri borçla alınmış veresiye ülkesidir kalkmış kafa tutuyor.güya abd ve ab gazına gelerek hava atıyor yarın dediklerini yapmadığında borç para dilenecek kapı ararlar
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    bizden kopya çekmeyin
    Cevapla
  • Volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    S.a arkadaslar eski hükümetler hep bizi kandirmis aman komsularla kötü olmayın düşman olmayın oysa bunlar kimki biz düşman olarak görelim Başkanımız bunları takmadikça kuplere bindiler bunlar bize düşman olacak çapta falan değiller
    Cevapla
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rumların beyinleri az çalışıyor. Bizim karadenizdeki pontusçu kalıntısı herhalde bunlar. Herşeyi bizden çalmaya alışmışlar. Koskoca Osmanlıyı yağmaladılar hala doymadılar. Taşıma suyla değirmen dönmez. Günün birinde yorumlardaki gibi ayak olarak tarihteki yerinizi alacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı