İnce'nin Cumhurbaşkanı olma planı güldürdü

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yerel seçimlerde Adana’yı, Mersin'i, Bursa’yı, Ankara’yı, İstanbul’u CHP alırsa Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

GİRİŞ 18.01.2019 14:30 GÜNCELLEME 18.01.2019 14:41
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İnce, CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a destek ziyaretinde bulundu. Bir süre sohbet eden ikili daha sonra Zeydan Karalar’ın makam odasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

"ADANA'YI, MERSİN'İ, BURSA'YI, ANKARA'YI, İSTANBUL'U ALIRSAK CUMHURBAŞKANI OLURUM"

Muharrem İnce, bir basın mensubunun Adana metrosunun borcuyla ilgili sorusu üzerine, "Adana’yı alırsak, Mersin'i alırsak, Bursa’yı alırsak, Ankara’yı, İstanbul’u alırsak, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi de erkene alınır. O zaman hem Zeydan Başkan Adana’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olur, hem ben Cumhurbaşkanı olurum o sorunu da beraber çözeriz daha kolay olur.” ifadelerini kullandı.

 

 

"CHP KAZANDIĞINDA BAYRAKLAR MI İNECEK?"

Muharrem İnce, Türkiye’nin beka sorunu olmadığını belirterek, “31 Mart'ta önemli bir seçim yaşayacağız. Türkiye’de seçmenlerin, yurttaşların sandık başına gitmesi bir beka sorunu olamaz. AK Parti kazandığında belediyeleri, memleket batacak, bayraklar inecek, ezanlar susacak mı? Ya da CHP kazandığında bayraklar mı inecek? Böyle bir şey olabilir mi? Yani bu milletin yüzde 50’si mevcut iktidarın karşısındaysa beka sorunu olamaz.

"BEKA SORUNU OLMAZ"

Bir olayın beka sorunu olabilmesi için yüzde 99’un aynı tarafta olması lazım. Eğer yüzde 50 bir tarafta yüzde 50 diğer taraftaysa kim kazanırsa kazansın memleket için beka sorunu olmaz.

İmar planı yapmak, çöp toplamak, park yapmak, yoksullara yardım etmek ne zamandan beri beka sorunu oldu. Eğer belediye seçimlerini beka sorunu olarak gören varsa, inanan varsa işte gerçek beka sorunu odur. Sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak anlatmak olsa olsa zeka sorunudur.” diye konuştu.

YORUMLAR 66
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Anne sutuyle beslenmezsen iste sonuc vah yavrum vah .
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    biri bu adama kemalin kendisini kendi cikarlari dogrultusunda kullandigini, cumhurbaskanliginin kazanilacak olmasi yada bahsettigi gibi bir durumda onu cumhurbaskani adayi olarak sunmayacaklarini aciklasin. sacmaliga bakarmisiniz adami parti baskanligina gecirmeyip layik gormeyip coook daha yuksek bir makama getirmeye calisiyor gibi yapiyorlar bu saftirikte inaniyor. savci sayanin guzel bir sozu var. ataturkun partisi diye yillarca oy verdigimiz kisilerin ataturkun maskesi altina gizlenmis hainler oldugunu ogrenmemiz tam 25 senemize mal oldu demis.
    Cevapla
  • Numan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimiza sesleniyorum bu dan 23 nisan da bir saatlik olsun koltuga oturtsa ne olur adamlar iyice sapitti cok yazik
    Cevapla
  • Lazrail 53 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar gibi hayal kuruyor yazık yahu kaç yaşına girdin ayıptır yahu biraz büyü Muharremmm
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 5 yıl önce Şikayet Et
    yazıkk yav acaba doktorlar bu durum için ne derler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!