AK Parti'nin seçim sloganı belli oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti'nin seçim sloganını açıkladı. AK Parti'nin yerel seçimlerdeki kampanya sloganı "Memleket işi gönül işi" olacak.

GİRİŞ 30.01.2019 11:20 GÜNCELLEME 30.01.2019 12:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ankara Spor Salonu'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bizim bir gerçeklikte genel merkezimiz, bir de sanal ortamda oluşturduğumuz genel merkezimiz olacak. Teşkilatımızın hızlı bir veri alışverişinde bulunduğu, iletişimin kurulduğu bir dijital kampanyamız da olacak. Bu kampanyamız çevre dostu bir kampanya. Görüntü ve ses kirliliği oluşturmayacak. akadaylar.com'u açacağız. Seçim kılavuzumuz, kurumsal kimliğimiz, seçim müziklerimiz olacak. Seçim işleri başkanlarımız seçimi nasıl yürüteceklerini, seçim kılavuzu üzerinden görecekler. Kampanyamızın ilk fazı 1 Şubat - 18 Şubat, ikinci fazı da 19 Şubat - 31 Mart arasında olacak. Bu zaman zarfında televizyonları, gazeteleri ve açık havayı kullanacağız"dedi.

 

 

SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU

"Yarın Cumhurbaşkanımız fazların içeriklerini açıklayacak, manifestomuzu paylaşacak" diyen Ünal, AK Parti'nin sloganının "Memleket işi gönül işi" olacağını açıkladı. 

BİNALİ YILDIRIM TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

 

 

Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa kararı hakkında konuşan Ünal, "Binali Bey vakti zamanı geldiğinde kararını açıkladı. Bu CHP'nin yürüttüğü bir spekülasyondu. Binali Yıldırım Bey de açıklamasıyla bu tartışmaya son noktayı koydu" dedi.

YORUMLAR 5
  • eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    eytlileride görmeniz lazım artık bızde ınsanız
    Cevapla
  • zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezaindirimi bekliyoruz duyun bizi
    Cevapla
  • ezberbozan 5 yıl önce Şikayet Et
    süpermiş
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt haktır... kayıtsız kalmayın
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Akparti Genel Başkanı Mahir ÜNAL mı??? Ne zaman oldu ki???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?