CHP'li Soyer, Zeybekci’yi taklit etti

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin ‘Zeybekci Çözer, İzmir’e Değer’ sloganını taklit etti. Soyer, Zeybekci sloganını sosyal medyada duyurduktan 1 saat 44 dakika sonra ‘Tunç Soyer İzmir’e Değer’ şeklinde bir slogan paylaştı.

CHP'li Soyer, Zeybekci’yi taklit etti
CHP'li Soyer, Zeybekci’yi taklit etti
GİRİŞ 15.02.2019 17:08 GÜNCELLEME 15.02.2019 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sokakta, toplantılarda İzmirlilerle bir araya gelen AK Parti ve CHP’nin adaylarının sosyal medya üzerindeki yarışı da sürüyor. Hemen her gün halka mesaj iletmek, çalışmalarını anlatmak ve projelerini aktarmak için sosyal medyayı kullanan büyükşehir belediye başkan adayları, sloganlarıyla da halkı etkilemeyi amaçlıyorlar. Bu amaçla da Zeybekci ve Soyer’in ekipleri, her gün yeni mesajlar, içerikler hazırlıyor, görsellerle de bunları destekliyor. 

 

 

Dün de Nihat Zeybekci ekibi, Facebook ve Twitter’da “Zeybekci Çözer İzmir’e Değer” başlığıyla kampanya görseli paylaştı. Saat 13.25’teki bu paylaşımdan 1 saat 44 dakika sonra da Tunç Soyer için, “Tunç Soyer İzmir’e Değer” sloganını belirledi. Vatandaşlar, bu durumu “Soyer’in ekibinden taklit” olarak yorumladı. 

YORUMLAR 6
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ye göz kırpan birinden İzmir'e fayda mı gelir. Kayyum öncesi Hdp' li belediyelerin hizmet verdiği yer Kandil'di. Özerklik ilan ederek şehirleri hendeklerle köstebek yuvasına çevirdiler. Onlarca şehit verdik. Bu zihniyetler mi halka hizmet verecek?
    Cevapla
  • tekniker 5 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar işe yarar projesi yok...TV lerde bol bol laf salatası yapıyor...Buna ancak AHMAK lar oy verir...
    Cevapla
  • AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz ancak en iyi izmiri SOYER...< siniz.tabi seçilebilirseniz
    Cevapla
  • Bilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ZAT-ı SUNGUR 'u tv de izliyorum ...yemin olsun konuştukları hep havadan sudan ,laf salatası...Bu gün yazdım bunun İZMİR'e katabileceği hiçç birr şeyy yokkk...
    Cevapla
  • mahir 5 yıl önce Şikayet Et
    buchplilerden nefret ediyorum hainlerle bir oldular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!