Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! 30 yıllık beklenti sona eriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Ataşehir'de halka hitap etti. Bir müjdeyi daha açıklayan Erdoğan, "30 yıllık beklenti sona eriyor. Yenisahra - Barbaros 5 bin ve binlik ölçekli imar planlarını çıkardık. Senelerdir sürümcede bırakılan bu meseleyi büyükşehir belediyemiz geçen hafta halletti." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 16.02.2019 19:19 GÜNCELLEME 16.02.2019 21:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir Mitingi'nde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir'de düzenlenen mitinge katıldı. Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yer aldı.

'TARİHİ BİR SEÇİM...'

Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 44 ile bu kardeşinize sahip çıktınız. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Yeni bir imtihan var. Tarihi bir seçimin arefesindeyiz. 31 Mart 2019 tarihinde 41 gün sonra inşallah sandıklara gidiyoruz.

Bu seçimler Cumhuriyetimizin 100. yılına nasıl gireceğimizin oylanacağı seçimlerdir.

'BİRBİRLERİNİ YİYORLAR'

Kandil ve Pensilvanya destekli zillet ittifakı kapalı kapılar ardında pazarlıklar yaparken biz çoktan yola revan olduk. 31 Mart akşamına kadar sürecek ilçe seçim maratonumuza siz Ataşehirli kardeşlerimizle birlikte bismillah diyoruz. İnşallah bu sefer hem ilçe belediyesinde hem büyükşehirde destan yazacağız. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Ataşehir'i CHP esaretinden hep birlikte kurtaracağız.

PARALARI KANDİL'E GÖNDERDİLER

Biz CHP gibiistismar siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz. Bize oy versin vermesin 82 milyonun her bir ferdine aynı kalitede hizmet sunuyoruz. İşte Güneydoğu. Onlara devlet olarak gönderdiğimiz para ne oldu? Onlar bu paraları Kandil'e gönderdi. Oralara kayum atadık, oralar şimdi batı belediyeleri gibi oldu. Aynı şeyi Şırnak'ta, Siirt'te, Hakkari'de görürsünüz. Aynı şeyi Van'da, Mardin'de görürsünüz. Mesele terör anlayışıyla buluşursa maalesef her taraf çukur olur. Bunlar oraları çukur haline getirdiler. Biz de bunlara karşı aldığımız tedbirlerle bu işi bozduk.

İstanbul'da CHP'li ilçe belediyelerinin insanımıza vermesi gereken hizmetlerin önemli bir kısmını biz hayata geçirdik. İstanbul'u ve Ataşehir'i ayağa kaldıran ne kadar proje, eser, yatırım varsa hepsinin altında bakanlıklarımızın ve Büyükşehir Belediyemizin imzası var.

BİNALİ YILDIRIRIM KARDEŞİM İSTANBUL'A HİZMET EDECEK

önce Marmaray sonra Avrasya'yla iki kıtayı biz kavuşturduk biz. Şimdi İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak atadığımız Binali Yıldırım kardeşimin çok büyük emeği var. İstanbul'a da o yakışır dedik, Meclis başkanlığından aldık. Şimdi İstanbullulara hizmet verecek. İstanbulluların da Binali kardeşime sahip çıkacağına inanıyorum.

'30 YILLIK BEKLENTİ SONA ERİYOR'

Burada bir müjde vermek istiyorum. 30 yıllık beklenti sona eriyor. Buna dikkat edin. Yenisahara-Barbaros 5 binlik ve binlik ölçekli imar planlarını çıkardık. Senelerdir sürüncemede bırakılan bu meseleyi büyükşehir belediyemiz geçen hafta halletti. En büyük beklentiydi, 5 binlik ve binlikti, bu çıkarıldı. Bu işler bizim işimiz. Biz dertliyiz, dertli. Biz bu millete aşığımız, aşık. 57 bin kardeşimizin yaşadığı Yeni Çamlıca, Mimar Sinan, Mevlana mahallelerindeki mülkiyet sorununu da çözüme kavuşturuyoruz.

Kadıköy Halini Tuzla'ya taşıyoruz. Buraya yeraltı otoparkı, hükümet konağı, 30 bin metrekarelik yeşil alan, 50 bin metrekarelik şehir meydanıyla muhteşem bir eser kazandıracağız.

HAK ETTİĞİ STANDARTLARI YAKALAYACAK

Ataköy Belediye Başkan adayımız İsmail Erdem kardeşimiz deneyimli, tecrübeli Sancaktepe'de iki dönem bu işleri başarıyla sürdürmüş olan Sivaslı İsmail Erdem. Pek çok projesi, çalışması ve hazırlığı var. 31 Mart'tan sonra ilçe belediye yatırımlarında da hak ettiği standartları yakalayacak. Bizde kaht-ı rical; yani adam kıtlığı yok. Ülkemizin her bir şehrine, ilçesine ve beldesine gönülden hizmet edecek tertemiz yürekli dava arkadaşlarımız var.

BU ADAYIN GÖSTERİLMESİ ATAŞEHİR'İN AKLIYLA ALAY ETMEK

CHP Ataşehir'de adı yolsuzluk iddialarıyla ayyuka çıkarılmış bir şahsın tekrar gösterilmesi Ataşehir'in aklıyla, izanıyla alay etmektir. Bunun adı Ataşehir'in kaynakları çarçur edilmeye, iç edilmeye, eşe dosta peşkeş çekilmeye devam etsin demektir. CHP belediyecilik geçmişi az önce çöp, çukur, çamur dedim ya aynı zamanda yolsuzluk, yokluk ve yalandır.

BUNLAR DÖRTLÜ ÇETEDİR

Biz İstanbul'u üç Ç'den kurtardığımız gibi, üç Y'den de kurtardık. 1994 yılında İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda teslim aldığımız şehirle, bugünkü şehrin arasında adeta asırlık fark var. Aynı şekilde, Türkiye'ye Cumhuriyet tarihinde yapılanların 3 katı, 5 katı, 10 katı hizmet kazandırdık. Biz ülkemize çağ atlattık ama maalesef CHP bir arpa boyu yol gidemedi. Karşımızda hala tek parti döneminin o baskıcı, ceberut, baskıcı, istismarcı siyasetinde direnen bir CHP var. Karşımızda hala üç kuruşluk menfaatleri için Kandil'deki terör baronlarına taşeronluk yapmaya istekli bir parti var. Ancak terör örgütleriyle, PKK'yla, FETÖ'yle yürüdüğü yol CHP'yi kendi felaketine doğru götürmektedir. CHP'nin peşine takılan diğer partilerin de akıbeti aynı olacaktır. Bunlar dörtlü çetedir. İnşallah 31 Mart'ta başta Ataşehir, tüm İstanbul bu terör sevdalılarına hak ettiği dersi verecektir. İnşallah Ataşehirli kardeşlerim adı yolsuzluklar, usulsüzlüklerle anılan bu adaya sandıkta esaslı bir ders verecektir. 31 Mart Ataşehir'in CHP'den kurtuluşu olacaktır.

 

 

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Beykoz halkı imar durumunu bekliyor
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın binali yildirım başkanımızı şimdiden tebrik ediyorum ülkemiz içinde istanbul içinde çok hizmeti olmuş ve olacaktır.beyefendi oturaklı mütevazi kişiliği ile de kendisini sevdirmiş saydırmıştır.
    Cevapla
  • dua 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun. Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek