Avrasya Aşıklar Derneği öncülüğünde Kültür Sanat Dernekleri Cumhur ittifakı  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye destek açıklamasında bulundu.

Ulucanlar Kültür Merkezinde düzenlenen bir basın toplantısı ile görüşlerini açıklayan Avrasya Aşıklar Derneği Genel Başkanı Aşık Zeki Erdali şunları söyledi.”:

Bizler vatan ve milletin bekası için ömrünü bu yolda geçirmiş insanlarız. Bugün burada yapmış olduğumuz toplantıya hepiniz hoş geldiniz. Biz aşıklar yıllardır Ankara’da sanatımızı icra ediyoruz. Ozanlar olarak ezan ve bayrak sevdalısıyız. Ülkemizde beka mücadelesi verilirken bizde suskun kalamazdık. Bir tarafta sol örgütler ve pkklılar bir tarafta beka mücadesi veren biz ozanlar. Bu memlekettin bekası için konuşmaya karar verdik.

31 Mart tarihinde belediye seçimleri var. Bu seçimler ülkemizin bekası için çok önemlidir.  O nedenle Kayseri de büyük hizmetler yapmış. Belediyecilikte çığır açmış Sayın  Mehmet Özhasekiyi destekleme kararı aldık. Sayın Özhaseki  Kayseri’ye  ülkemizin en büyük stadyumun yapmıştır. Erciyes dağını turizme kazandırmıştır. Bakanlık döneminde sıfır atık projesini hayata geçirmiştir. Gölbaşında bulunan Mogan gölünü kurtarmıştır. Yaptıkları hizmetler ortadadır.

Sevgili kardeşlerim bizim hayal satan başkanlara ihtiyacımız yok. Bizler projelere bakarak Mehmet Özhaseki’nin Ankaraya  çok büyük hizmet edeceğini görüyoruz. Mehmet  Özhaseki sanatçı dostudur. Ozanlara, şairlere, ressamlara her daim destek olmuştur. Kültür sanat hayatı Ankara’da canlanacaktır. Bir ülkenin kalkınması kültür ve sanattan geçmektedir. Sayın Özhaseki’nin kültür yolu projesi  bizi heyecanlandırmıştır. O nedenle sayın Özhasekiyi destekliyoruz ‘ diye konuştu.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Ademoğlu 17.02.2019 09:50
    Oyum MHP... CCC'ye
  • Ruyet 17.02.2019 06:03
    İşte şimdi mansur yavaş yandı
  • TARAFSIZ 17.02.2019 02:31
    Ankara yine yeniden ışıltılı günlerine dönecek,sokaklarında umut olacak, özgürlük olacak, demokrasi olacak, ANKARA çoook güzel olacak.
  • Çoban Ali 17.02.2019 00:46
    Melih başkanın fikirlerinden yaralanmak doğru olandı . Bence hata yaptı Mehmet bey..
  • cem 16.02.2019 22:49
    ankaraya ankaralı başkan yaraşır
Daha fazla yorum görüntüle