Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Sıradışı'nda!

Gazeteci Turgay Güler’in kendine has, bildik üslubuyla sunduğu Türkiye’nin ilk ve tek sıra dışı haber aktüalite programı Sıradışı’nın konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Sıradışı'nda!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Sıradışı'nda!
GİRİŞ 19.02.2019 18:43 GÜNCELLEME 19.02.2019 18:47

Deneyimli gazeteci Turgay Güler’in sunumuyla ekrana gelen Sıradışı bu hafta Ülke TV-Kanal 7 ortak canlı yayınıyla ekrana gelecek.Turgay Güler, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı konuk edecek.

Programda, yaklaşan yerel seçim ve ülkenin ekonomik durumu masaya yatırılırken, 2019 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan mali reformlar üzerine konuşulacak.

 

 

Sıradışı’nda ayrıca "Ocak ayında ortaya çıkan bütçe fazlası, 2019 yılının geneline yayılabilecek mi? Yaşanan işsizlik problemine karşı hükümetin çözüm önerileri neler? Artan sebze ve meyve fiyatlarını dengelemek için başlatılan tanzim satışlarına halkın tepkisi nasıl? Tanzim satışları sadece gıda maddeleri ile mi sınırlı kalacak? Enflasyonla topyekûn mücadele politikasının kapsamı genişletilecek mi?" gibi sorulara yanıt aranacak.

Gazeteci Turgay Güler’in kendine has bildik üslubuyla hazırlayıp ekrana taşıdığı ‘Sıradışı’ Çarşamba günü 23.00’te ortak canlı yayınla Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında…

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış