Karamollaoğlu: 81 ilde de kazanacağız

Yüzde 0.9 oy alan Saadet Lideri, 31 Mart seçimlerinin en iddialı partisi olduklarını iddia etti.

Karamollaoğlu: 81 ilde de kazanacağız
Karamollaoğlu: 81 ilde de kazanacağız
GİRİŞ 18.03.2019 10:14 GÜNCELLEME 18.03.2019 10:14
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Adana ve Sivas'ta belediye başkan adayları ile birlikte gerçekleştirdiği salon ve alan miting programlarında konuştu.

 

 

Karamollaoğlu konuşmasında, “Biz iktidarı kötülük olsun diye eleştirmiyoruz. Biz dostça, ülkede yaşanan problemler bilinsin, onlara çözüm yolu bulunsun diye bunları söylüyoruz. Bugün hakikaten ülkemiz çok ciddi problemlerle karşı karşıya. Bizim derdimiz, onların da 81 milyon insanımızın da müreffeh, huzur içinde bir ülkede yaşamalarıdır." ifadelerini kullandı.

"YEREL SEÇİMLERİN EN İDDİALI PARTİSİ BİZİZ"

 

 

Yerel seçimlere giderken en iddialı partinin kendileri olduklarını ve adaylarını da buna uygun olarak seçtiklerini belirten Karamollaoğlu, “Biz 81 ilin tamamında, tüm ilçe ve beldelerde belediyeleri kazanmak için seçime girdik." dedi.

YORUMLAR 91
  • Gurbrtçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam her halde kişisel bozukluk hastası çünkü ne konuştuğunun bilmiyor ..Yalan söylemenin dini islamda yerinin ne olduğunu bile bilmiyor .bol keseden atıyor ,eger bu söylemi bu temel yaptıysa her şeyi ortaya koymuş ,fasık sıfatı bu kişiye az gelir yine söylüyorum eger bu demeç doğruysa ..
    Cevapla
  • belcikadan 5 yıl önce Şikayet Et
    ohaaaaaa yok artik
    Cevapla
  • Dadas25 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim bir muhabbet kuşum var adı pamuk o bu söylediğine gülüyor :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüyanda bile kazandırmazlar sana
    Cevapla
  • İlyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz iktidarı kötülük olsun diye eleştirmiyoruz. demişsin Temel efendi. Onun için mi partinizin üyesi kişiler devletin bakanına alçakça küfredip hakaret ediyorlar. Sizin her tarafınız riya ,bırakın bu yumuşatma tavırlarını. Niçin HDPKK safındasınız sizi kovan mı oldu. Yoksa can düşmanınız Fetö nün oylarına mı talip olmayı düşündünüz. Onlar komünistlerle birlik olur asla sizinle olmazlar aranızda derin meşrep farkı var .Tarihsel olarak can düşmanınız Fetöcüler .hiç boşuna heveslenmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar