Engin Altay'ın skandal sözlerine tepki yağdı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Başkan Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan skandal ifadelerine tepki yağdı.

GİRİŞ 27.03.2019 01:39 GÜNCELLEME 27.03.2019 12:00
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, seçime günler kala skandal 31 Mart açıklamasında bulundu. İyice haddini aşan Altay, Başkan Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret edip, tehditvari ifadeler kullandı. Altay'ın skandal ifadelerine sosyal medyada tepki yağdı.

 

 

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI:



 

 

MHP'Lİ VEKİL MEHMET TAYTAK'TA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 117
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün PKK nın ust düzey yöneticilerinin ölüm haberi geldi. CHP - İP- HDP- SP lilerin başı sağolusun diyorum. Çok üzülmüş olmalısınız. Birisi çıkarda onlar pikniğe giderken vuruldular insanlik suçu işleniyor derseler şaşmayın ha! Birde HDP barajı geçti diye pilav dağıtanlar vardı. Şimdi helva dağıtın hadi!!!
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    memeleketin asıl sahipleri üzerlerine düşeni yapmayınca ortalık bu devşirmelere kaldı. Bu tipler ne hangi arada türedi de ülkenin gerçek sahiplerine meydan okur oldular. mesele burada. Bu ülkenin kimin olduğunun öğretilemesi gerekiyor bunlar çok başıboş bırakılıyor
    Cevapla
  • wanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşındayım CHP bu kadar basit aciz komik duruma düşmemişti CHP temsilcileri cok basiretsiz ehliyetsiz basitler AKP şimdiden açık ara önde chpnin hiç şansı yok
    Cevapla
  • tore 5 yıl önce Şikayet Et
    bu densize haddi nezaman bildirilecek
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanı ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne egemenliğine bağımsızlığına Misak-i Milli sınırlarına, İslam'a, ezana, bayrağa bütün kutsal ve manevi değerlere düşman bir zihniyettir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası ve selameti için bu parti derhal kapatılmalı sorumluları hesap vermelidir. PKK, PYD, Amerika, İsrail, Avrupa hepsi hikaye vız gelir tırıs gider ama asıl tehlike bunlardır.
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim ellerine ve yüregine saglık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi