Perinçek, Akşener'i yerden yere vurdu!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Amerikan emperyalizminin kendisine verdiği gladyo görevini yerine getirdiğini iddia etti.

GİRİŞ 27.03.2019 20:05 GÜNCELLEME 27.03.2019 20:07
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Perinçek, Akşener'in FETÖ ve PKK ile dayanışma içinde olduğunu ileri sürdü.

Perinçek, Akşener'in 21 Mart'taki Kocaeli mitinginde "garip gureba hapiste, çaycı çorbacı hapiste, Mehmetçik hapiste" ifadelerini kullandığını belirterek, hapiste olanların Mehmetçik değil, Fethullahçı darbe girişiminde Türk milletine kurşun sıkanlar olduğunu söyledi.

'HANGİ SAFTA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR'

Bu sözlerin Akşener'in hangi safta olduğunu gösterdiğini ifade eden Perinçek, "Hapiste Mehmetçik yok, Mehmetçik siperde bugün. PKK'nın tepesine biniyor, dağda terörist kovalıyor." dedi.

Perinçek, "Akşener, Amerikan emperyalizminin kendisine verdiği gladyo görevini yerine getiriyor." ifadelerini kullandı.

'HATIRLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL...'

Toplantıda, Akşener'in bazı miting konuşmalarını ve partisi tarafından seçim dolayısıyla hazırlanan bir klibi izlettiren Perinçek, "İYİ Parti önümüzdeki dönem CIA senaryosunu ilan ediyor. PKK ve FETÖ, halk hareketleriyle birleştirilecek. Gladyo senaryosu..." diye konuştu.

Doğu Perinçek, "Akşener'in gladyo sicilini hatırlamamak mümkün değil. Akşener, o dönem FETÖ'nun yönlendirmesiyle içişleri bakanı yapıldı. Akşener'in o dönem Emniyet istihbarata getirdiği tüm isimler şu an tutuklu." iddiasında bulunarak, Meral Akşener'i karşılıklı konuşmaya davet etti.

 

 

YORUMLAR 57
  • istanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayınperinçekseninallahınagurbanadamındibiboksörkasırga
    Cevapla
  • oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Perinçek'e laf edenler siyaset ve doğrular hakkında hiçbir şey bilmiyorlar...
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilen ve Vatanını ve Bayrağını seven bir insan bu Chp-ip-hdp -sp= Zillet ittifakına Oy vermez.İyi düşünün ona göre karar verin.
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış adamlarda arada doğru şeyler söyler. Perinçek'i fazla ciddiye almayın yarın gidip teröristlere çiçek verir, Türk ordusuna işgalci der. Tek amacı gündemde kalmak.
    Cevapla
  • SAKİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu güne kadar sesi çıkmayan perinçek bu gün ses vermiş hey maşallah
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın yazılarını takip etsen böyle boş boş yazmadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...