Erdoğan'dan İYİ Parti Fatih adayına sert tepki: Ahlaksıza bak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da vatandaşa hitap etti. Başkan Erdoğan, İYİ Parti Fatih adayının sözlerine tepki gösterdi.

GİRİŞ 29.03.2019 20:06 GÜNCELLEME 29.03.2019 21:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz’da belediye meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

'LAFA BAK, AHLAKSIZA BAK'


Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında İYİ Parti Fatih Belediye Başkan adayını eleştirerek, “Fatih’te adayları çıkmış bak ne diyor; ‘Şuraya bak diyor, üzerinden Arapça yazıyor, beğendin mi’ diyor. Lafa bak, ahlaksıza bak, terbiyesize bak. İngilizce yazdığı zaman oluyor da Arapça yazdığı zaman neden rahatsız oluyorsun? Fransızca yazdığı zaman oluyor da Arapça yazdığı zaman niye rahatsız oluyorsun. Arapça bir kere dil olarak beynelmileldir, Birleşmiş Milletler’in statüsünde olan bir dildir. Senin bunlardan bir kere haberin yok. Bu cahiller şu anda Fatih’te belediye başkan adayı. Sözde İyi Parti’den. Ne günlere kaldık” dedi.



Ayrıca Erdoğan, “Siz 31 Mart’ta iradenize güçlü bir şekilde sahip çıkarsanız inanın bizim önümüzü kimse kesemez. Siz 31 Mart’ta demokrasiye sahip çıkarsanız Türkiye’nin yükselişini hiçbir güç engelleyemez. Siz 31 Mart’ta kardeşliğinize leke sürdürmezseniz EvelAllah hiç kimse bu millete operasyon çekemez. Siz bölücülerle ittifak kuranlara sandıkta dur derseniz Kandil’in piyonları bu şehre, bu ülkeye asla musallat olamaz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’a destek istedi.

 

 

YORUMLAR 14
  • Gönlü zengin 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimiz R.T.E.arkasinda duralim destekleyelim birlik olalim beraber olalim.dagilip bölünürsek cevremizdeki ac kurtlar bizi suriyeye benzetecek.ne topragimizi ne namusumuzu koruyamayiz.
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih‘de kiskirticilik yapmis denyo!!!!
    Cevapla
  • menekse 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatihi Suriyeli lerden kurtaracağız diye afiş asmış.Türk Milleti ne zamandan beri zulme ve tecavüze uğramış çoluk çocuk kadın yaşlı insanlara kapısıni kapatmış... Devlet büyüklerimizden beklediğimiz bunların gençlerinin kendi topraklarını müdafası için eğitilip , memleketleri için savaşmasi, Zira bu masum halkla sorunumuz yok...
    Cevapla
  • Ademoğlu Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye, Devlet-i Aliyye'nin mirasçısıdır. Yüzyıllar boyunca değişik milletlerden insanlara kol kanat geren bir medeniyetin temsilcisi için zorda kalanların ilk aklına gelmesinden daha doğal ne var. Ensar ve muhacir ne demek kafası almıyor birilerinin demek ki.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy pusulasını terse katlayıp zarfa koyalım yoksa ak parti ye verilen oylar boşa gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması