Çok konuşulacak sözler: Kandil'den tweet atıyorlar!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Millet İttifakı’nı eleştirerek, "Biz Cumhur İttifakı’nı kurarken, CHP de illet ve zillet ittifakını kurdu. Terör örgütünün siyasi uzantısıyla kol kola girdi. Alenen artık Kandil’den tweet atıyorlar, gidin illet zillet ittifakını destekleyin diye" ifadelerini kullandı.

Çok konuşulacak sözler: Kandil'den tweet atıyorlar!
Çok konuşulacak sözler: Kandil'den tweet atıyorlar!
GİRİŞ 30.03.2019 12:19 GÜNCELLEME 30.03.2019 12:19

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya’da, yarın yapılacak seçimler için çalışmalarda bulundu. Bakan Kurum, ilk olarak Çumra ilçesinde belediye düğün salonunda partililerle buluştu. Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmada Millet İttifakı’nı eleştirdi. Kandil’in illet ve zillet ittifakını desteklediğini söyleyen Kurum, şunları dedi:

"Biz Cumhur İttifakı’nı kurarken, CHP de illet ve zillet ittifakını kurdu. Terör örgütünün siyasi uzantısıyla kol kola girdi. Alenen artık Kandil’den tweet atıyorlar, gidin illet zillet ittifakını destekleyin diye. Cumhur İttifakı’na oy vermeyin diye o sözde terör örgütünün lideri mesaj atıyor. Bunlara gereken cevabı Çumralı kardeşlerim verecektir. Çumralı kardeşlerimiz bu gizli ve kirli ittifaka 31 Mart gecesi gereken cevabı sandıkta verecektir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!