Mehmet Özhaseki: Millet ne derse o olur

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması icap ediyor." dedi.

Mehmet Özhaseki: Millet ne derse o olur
Mehmet Özhaseki: Millet ne derse o olur
GİRİŞ 31.03.2019 11:50 GÜNCELLEME 31.03.2019 13:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki ve kızı Zeynep Özhaseki Yurt ve  damadı Mehmet Salih Yurt ile Yenimahalle ilçesindeki Sofuoğlu İlkokulu'na geldi.

Kayıtlı olduğu 1031 numaralı sandığa giden Özhaseki, "hayırlı olsun"  diyerek oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, bugün  ülke için güzel bir gün olacağını söyledi.

Tüm parti temsilcilerinin ve adaylarının, kaza bela olmadan, büyük bir  olgunluk içinde kampanyalarını sürdürdüğünü ifade eden Özhaseki, "Keşke bazı  üzüldüğümüz şeyler olmasa diyoruz ama yine de ülkemizin herhangi bir yerinde  çatışma olmaması, kan akmaması, bir kimsenin burnunun kanamamasını demokratik  olgunluk olarak görüyorum. İnşallah ülkemizde bundan sonra da bu olgunluk içinde  seçimler yapılır." diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında herkesin söyleyeceğini söylediğini  belirten Özhaseki, projelerini açıklayan adayların, kendilerine has kampanya  dönemi yürüttüklerini bildirdi.

Özhaseki şöyle devam etti:

"Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması icap  ediyor. Takdir milletin, millet ne derse o olur. Ona uygun şekilde bundan sonra  davranıp, faaliyetlerimizi yürütürüz diye temennide bulunuyorum. Ankara'mız için  de ülkemiz için de hayırlısı olsun diye temennide bulunuyorum. Cenabıhak bu  ülkeye kötü gün göstermesin diye de dua ediyorum."

PARTİ GENEL MERKEZİNDE TAKİP EDECEK

Seçim sonuçlarını nerede takip edeceğine ilişkin soruya Özhaseki,  oyunu kullandıktan sonra evine gidip, çocuklarıyla vakit geçireceğini söyledi.  Seçim sonuçlarını parti genel merkezinde takip edeceğini dile getiren Özhaseki,  kendisinin aynı zamanda AK Parti Yerel Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan  Yardımcılığı görevini yürüttüğünü anımsattı.

Sadece Ankara'daki seçim sonuçlarını değil, Türkiye genelindeki seçim  sonuçlarını da takip edeceğini belirten Özhaseki, "O sonuçları da alıp,  arkadaşlarımızla değerlendireceğiz." dedi.

Özhaseki, seçim çalışmaları sırasında, 5 kilo zayıfladığının  anımsatılmasına "Keşke daha fazla verebilseydik. Zaten vermek için uğraşıyoruz.  Sabah kahvaltısını evde yaptıktan sonra akşama kadar bir maraton sürüyor.  Arkadaşlar da tren saati yazmış gibi 13.00,14.00, 15.00, 16.00 program  yazıyorlar. Gittiğimiz yerde insanları bekletmemek adına oradan oraya koşuyoruz,  yemek de aklımıza gelmiyor." karşılığını verdi.

"ANKARA HALKI BİZİ KUCAKLADI, BAĞRINA BASTI"

Esnaf gezilerinin iyi olduğunu dile getiren Özhaseki, kuruyemişçilerin  kendisine kuruyemiş ikramında bulunduğunu ve onunla idare ettiğini, akşamları da  yemekli toplantılara katıldıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarının çok keyifli geçtiğini bildiren Özhaseki, "Ankara  halkı bizi kucakladı, bağrına bastı. Bir tek kötü sözle karşılaşmadık, oy  vermeyecek insanlar bile çok nezaketli davrandılar. Karşı partili olduklarını  söyleyip, teşekkür ettiler. Onlarla daha çok muhabbet edip, sarılarak ayrıldık.  Bundan dolayı da keyifli ve mutluyum." ifadelerini kullandı.

Ahu Özhaseki de seçim sonuçlarının millete hayırlar getirmesi  temennisinde bulunarak, basın mensuplarına da emekleri için teşekkür etti.

Mehmet Özhaseki, daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet ederek,  fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR 7
  • ahmet öğrt 4 yıl önce Şikayet Et
    kayseri den uzak dur buraya gelme orda kal.
    Cevapla
  • ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    ankara bağrına basmadı yamuk yaptı
    Cevapla
  • İrecep 4 yıl önce Şikayet Et
    Özhaseki belediye başkanlığının ustasıdır. Kaybederse Ankara kaybeder.
    Cevapla
  • maremer 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı insanlar vardır ki oturdukları makamlara değer katarlar. bazıları da vardır ki oturdukları makamla değerlenirler. Makamlarını kaybedince de eski değersiz hallerine dönerler. Mehmet Özhaseki tüm görevlerinde makamına değer katan alçak gönüllü, hizmet ehli insanlardandır. Böyle insanlar için kaybetmek diye bir şey yoktur. Çünkü milletin gönlünü kazanmışlardır. Hayırlı bir neticeyle inşallah kendisinin Ankara'ya Şehremin olmasını Cenabı Allah'tan diliyoruz.
    Cevapla
  • latif 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması icap ediyor." dedi. TEBRİK ederim olay budur ÖZHASEKİ beyefendiye siyaset dışı yaşamında başarılar diliyoruz önemli değil gayret etti olmadı şansını beş sene sonra bir daha denersin.....
    Cevapla
  • maremer 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır sonuçlar mı açıklandı? ayrıca zaten Sayın Özhaseki AK Parti Yerel Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...