MSB'den İmamoğlu açıklaması: Usule uygun değildi

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edildiği, konuya ilişkin ilgili personele uyarıda bulunulduğu bildirildi.

MSB'den İmamoğlu açıklaması: Usule uygun değildi
MSB'den İmamoğlu açıklaması: Usule uygun değildi
GİRİŞ 02.04.2019 19:16 GÜNCELLEME 02.04.2019 20:20
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Anıtkabir'de düzenlenen bütün törenlerin "Anıtkabir Hizmetleri Yönergesine" uygun olarak icra edildiği  belirtildi.

 

 

'UYGUN OLMAYAN ŞEKİLDE HAREKET EDİLMİŞTİR'

Açıklamada, "Bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, törene katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edilmiştir. Konuya ilişkin ilgili personel ikaz edilmiştir." ifadelerine yer  verildi.

 

 

YORUMLAR 53
  • Denklem 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha mazbatayı almadan uygun hareket etmiyor Mazallah bir de alırsa acaba nasıl hareket edecek Bütün istanbullu AKP almış hemen hemen ama büyük şehir belediyesi CHP de inana bilen varsa buyur sun inansın.
    Cevapla
  • Dadaş efe 5 yıl önce Şikayet Et
    oradaki görevlilerin başını yakmaya ne hakkınız var. kendinizden başkasını düşünmeyenler gibi davrandınız. İstanbula başkan olacak birinin davranışı böyle olmamalıdır diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP , huylu huyundan asla vazgeçmez, bu mantık ve kafaylamı istanbulu yönetecek, yazık sana oy verenlere
    Cevapla
  • vatandaş mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bende sade bir vatandaş olarak gidip çelenk koyabilir miyim, bu zat hangi sıfatla çıktı oraya, ikaz edilmiştir ne demek soruşturma istiyoruz.........
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisi kedi olalı bir fare yakaladığı için yada yakaladığını zannettiği için doğru atanın huzuruna gidiyor, atam bak biz geldik seçimi aldık, senin heykelini dikerek cumhuriyet marşları söyleyerek bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracağız, açtığın yolda kurduğun ülküde hdp li kardeşlerimizle el ele yürüyeceğiz. imza İstanbul büyükşehir belediye başkanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu