Erdoğan'ı tehdit eden yeni başkan hakkında inceleme başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

GİRİŞ 04.04.2019 18:31 GÜNCELLEME 04.04.2019 18:37
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur’un (CHP) belediye başkanlığı devir-teslimi sırasında; Devletin birliği, beraberliği ve saygınlığını temsil eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret ve tehdit içeren ifadeleri nedeniyle Türk Ceza Kanunun 299’uncu maddesinde düzenlenen “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan İçişleri Bakanlığınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli incelemeler başlatılmıştır.''ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 232
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi insanda aile ve devlet terbiyesi yoksa ona soylenecek bi sey yok demektir.
    Cevapla
  • İhsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Milletin örf ananelerinde devlet büyüğüne saygı vardır hürmet vardır, ey haddini bilmez üstelik bu devlet büyüğümüz devlet başkanımız, cumhur başkanımız üstelik mazlumların umudu İslam aleminin umudu dünya lideri sayın Reçep TAYYİB ERDOĞAN'a saygızlık Millete yapılmıştır, hadsiz devlet başkanımıza dünya saygı gösteriyor, sen kimsin.
    Cevapla
  • Kimsin La sen/ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana Sorarlar Be adam SEN KİMSİN ?
    Cevapla
  • mahir acar 4 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaş sadace ilçe kazandı neyin peşinde bir bardak su verin rahatlasın kazanmak ne demek olduğunu bilemedilerinden alerji yapmış
    Cevapla
  • Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bunu görevden uzaklaştırıp kayyum atansin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı